0

Tiny Love Dreamer Yövalo Lyhty

44,00 €
Sisältää alv:n

Tiny Love Dreamer Yövalo Lyhty

Määrä

Viehättävä yövalo, joka soittaa musiikkia, sekä heijastaa kattoon lempeitä kuvioita. Tiny Love Into the Forest™ -sarjan yövalo on monipuolinen, sillä se ei ainoastaan tarjoa miellyttävää valoa yöaikaan, vaan se toimii myös rauhoittavana musiikkisoittimena sekä projektorina. Tiny Love Dreamer yövalossa on näppärä kantolenkki, joten voit helposti nostaa valon aina sinne missä sitä tarvitaan, kun esimerkiksi etsit lapsen tuttia sängystä.

Tiny Love Dreamer-musiikkiprojektori on varustettu MP3-tilalla, eli voit liittää laitteen tietokoneeseen, ja soittaa sen kautta omia lauluja soitettavaksi. Lisäksi laitteessa on itsessään 17 erilaista musiikkisävelmää, sekä 5 erilaista valkoista kohinaa jotka rauhoittavat vauvaa. Äänenvoimakkuus on säädettävissä. Dreamer-valo ladataan helposti USB-kaapelin avulla. Laitteessa on automaattinen ajastin että se menee pois päältä 10,30 tai 60 minuutin kuluttua. Lisäksi siinä on itkutunnistin jonka voi asettaa päälle tai pois. Kun itkutunnistus on päällä, lähtee laite automaattisesti päälle kun lapsi itkee.

Projektori-toiminto heijastaa kauniita valokuvioita kattoon, ja ne tarjoavat vangitsevaa katseltavaa vauvalle. Yhdessä lempeän musiikin kanssa tarjoavat nämä rauhalliset olot vauvan nukahtamiseen.

00950067-

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
4kk
6kk
12kk
Hinta
20-100€

Tilausviitteet

Tiny Love Dreamer Yövalo Lyhty

44,00 €