Paketti Emmaljunga NXT90 yhdistelmävaunu, Black-ecco - Outdoor Navy

1 199,00 €
Sisältää alv:n

Emmaljunga NXT90 yhdistelmävaunu, Black-ecco - Outdoor Navy

Pakkaus sisältää

Määrä
Tilaamme varastoon, toimitusaika 2-3 viikkoa

Valmiiksi räätälöity yhdistelmävaunu. Tyylikäs ja tukeva Black-ecco runko suurilla kääntyvillä etupyörillä mahdollistavat menon vuoden jokaisena päivänä. Erillinen vaunukoppa vastasyntyneelle aina 6kk ikään saakka ja ergo ratasistuin aina 6kk iästä 22kg saakka. 

Ruotsissa käsityönä valmistetut Emmaljunga lastenvaunut ovat erittäin laadukkaita, skandinaavista muotoilua edustavia ja ympäristöystävällisesti valmistettuja lastenvaunuja.

Emmaljunga Black-ecco runko

Emmaljunga NXT90 on Ruotsissa käsin valmistettu vaunurunko. Black -ecco rungossa on tyylikäs musta keinonahkainen työntöaisa sekä puhkeamattomat Ecco-materiaalista valmistetut renkaat. 

Emmaljunga NXT90 Black-ecco rungossa on tilava tavarakori ostoksia varten sekä miellyttävä ergonominen työntöaisa, jonka korkeus on säädettävissä välille 68-115 cm. Työntöaisan korkeutta voidaan säätää helposti teleskooppisesti ja lisäksi työntöaisassa on nivelaisa, joten runko sopii täydellisesti eri pituisille työntäjille. Tässä vankassa vaunurungossa on säädettävä jousitus, sekä isot pyörät, jotta kulkeminen olisi mahdollisimman vaivatonta kaikenlaisessa maastossa sekä talvella.

NXT90 runkoon voit ostaa lisävarusteena myös adapterit, joilla saa liitettyä turvakaukalon runkoon kiinni. 

 • Hydro Reduxa - uusiutuvalla energialähteellä valmistettu vähähiilinen alumiinirunko
 • 100% kierrätettävät Ecco-Solight puhkeamattomat renkaat
 • Mitat kokoontaitettuna ilman pyöriä 83x49x16 cm
 • Mitat kokoontaitettuna pyörillä 90 x 58,5 x 31cm
 • Rungon paino renkaiden kanssa 11,2kg

NXT VAUNUKOPPA

Täydellistä mukavuutta vastasyntyneelle vauvalle aina 6kk (9kg) painoon saakka.

Emmaljunga NXT vaunukoppa tarjoaa ylelliset oltavat vastasyntyneelle, ja koppa on helppo kiinnittää runkoon. Vaunukopan ulkokankaat ovat tuulelta ja sateelta hyvin suojaavaa kangasta, joka on 50%:sti kierrätysmateriaalia! Vaunukopassa on irrotettavat, luomupuuvillaiset sisäkankaat sekä miellyttävä patja. Lisäksi kuomun takaosassa on hyttysverkolla varustettu tuuletusaukko, joka parantaa ilmanvaihtoa kesäkuumalla. Kopan pohjassa on myös pieni selkänoja, jonka voi nostaa ylös, kun lapsi alkaa harjoittelemaan istumista. Keinonahkaiset yksityiskohdat viimeistelevät NXT vaunukopan tyylikkään ulkoasun.

 • Kopan paino: 4,5kg
 • Sisämitat: 76x34x21cm
 • Ulkomitat: 81x38x34cm

NXT ERGO RATASISTUIN

Kun vauva alkaa istumaan ja viettämään aikaa enemmän hereillä, on aika luopua vaunukopasta ja siirtyä rataistuimeen!

Tämä tyylikäs NXT Ergo-istuinosa on aitoa ruotsalaista käsityötä, ja se tarjoaa mukavat oltavat lapselle alkaen 6 kuukauden iästä, aina 22 kg:n painoon asti. NXT ratasistuimen voi kiinnittää runkoon molemmin päin, ja istuinosan saa kallistettua alas lepo- ja nukkuma-asentoon. Ulkokankaat ovat Eco-sarjaa, eli 50%:sti kierrätyspolyesteria. Istuinosan runko on ruotsalaista alumiinia, ja se sopii täydellisesti mustan värisiin NXT-runkoihin

 • Mitat 32 x 105cm
 • Paino 4kg
 • Painoraja 22kg

 

Teet näistä yhdistelmävaunuista täydelliset päällekkäiset sisarusrattaat ostamalla vain Go Double adapterin!

100748

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
3 vuotta
4 vuotta
6kk
12kk
Hinta
1050-1300€
Rattaan istuinosa käännettävissä
Kyllä
Valmiiksi räätälöity paketti
Yhdistelmävaunu

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Paketti Emmaljunga NXT90...

1 199,00 €