1

Whisbear Unikarhu, Keltainen

69,00 €
Sisältää alv:n

Whisbear Unikarhu, Keltainen

Määrä

Useita palkintoja voittanut Whisbear The Humming Bear on innovatiivinen nukahtamislelu. Sen kehittivät kaksi äitiä, jotka kamppailivat lastensa uniongelmien kanssa. Whisbear helpottaa vastasyntyneen totuttautumista kohdunjälkeiseen elämään. Se auttaa vauvaa nukkumaan tuottamalla kohdun äänimaailmaa jäljitteleviä ääniä. Whisbear on ensimmäinen unilaite, joka on varustettu itkusensorilla. CRYsensor-itkusensori tunnistaa itkun ja aloittaa valkoisen kohinan, joka rauhoittaa vauvan unten maille.
Whisbearin taika piilee sen sisälle piilotetussa pienessä pyöreässä laitteessa. Laite tuottaa valkoista kohinaa, joka muistuttaa kohdun äänimaailmaa. Tämä turvallinen äänimaailmaa rauhoittaa vauvoja niin kohdussa kuin sen ulkopuolellakin. Siitä on apua myös isommille lapsille. Parhaat asiantuntijat ovat “säveltäneet” Whisbearin kohinan ja tuhannet vauvat ympäri maailman ovat testanneet sitä. Kohinan tyyppi, taajuus ja sävy on miellyttävä ja turvallinen pienille korville. Kohina rauhoittaa vastasyntynyttä.
 
Tuotteen kuvaus:
Whisbear The Humming bear on suunniteltu helpottamaan vauvojen nukahtamista. Se auttaa vauvoja rauhoittumaan tuottamalla rauhoittavaa kohinaa. Lempeän, hiustenkuivaajaa muistuttavan kohinan tuottaa kehittynyt äänilaite, jossa on CRYsensor-itkusensori.
Miten se toimii?

Aluksi laite humisee 40 minuuttia – tässä ajassa vauva nukahtaa yleensä syvään uneen. 40 minuutin jälkeen laite vaimenee hitaasti ja siirtyy standby-tilaan. Mikäli Whisbear havaitsee tänä aikana itkua tai muuta heräämiseen viittaavaa ääntelyä tai liikehdintää, äänilaite käynnistyy ja kohisee vielä 20 minuuttia lisää. Tämän jälkeen se siirtyy jälleen standby-tilaan.
CRYsensor-itkusensorin saa myös suoraan päälle ilman kohinaa. Soft Start -toiminto käynnistää kohinan hitaasti ja nostaa äänenvoimakkuuden samalle tasolle kuin edellisellä käyttökerralla. Voit tarvittaessa säätää kohinan äänenvoimakkuutta.
Se on paljon muutakin kuin unikaveri!

Vahvistaaksemme  vauvan sensorista ja hienomotorista kehitystä lisäsimme karhun korviin ja jalkoihin rapisevia materiaaleja sekä voimakkaita värejä ja erilaisia tekstuureja. Emme suosittele minkään ylimääräisen laittamista vauvan sänkyyn ensimmäisen ikävuoden aikana. Niinpä Whisbearin jalkojen sisällä on magneetit, joilla saat Whisbearin kiinni sängyn tai kehdon laitaan. Magneettien ansiosta Whisbear kulkee myös helposti mukana turvakaukalossa, vaunuissa tai hoitolaukussa.
Whisbearia voi käyttää vauvan syntymästä lähtien. Se on tehty parhaista materiaaleista ja sen täyte on allergisoimatonta.

HUOM:
Whisbearit saattavat erota jonkin verran toisistaan,
koska ne ovat tehty käsin.

Tuotteen käyttöön vaadittavat kolme AAA-patteria eivät kuulu pakkaukseen.

Koko:
Whisbearin koko: 31 x 13.5 cm
Äänilaitteen koko: 7×2,3 cm
Pakkauksen koko: 16.5 cm x 33.5 cm x 16.5 cm

0999100-10

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2kk
3kk
4kk
6kk
8kk
9kk
12kk
16kk
Hinta
20-100€

Tilausviitteet

Whisbear Unikarhu, Keltainen

69,00 €