1

Moonie Unipupu, Harmaa/vaaleanpunainen

59,00 €
Sisältää alv:n

Moonie Unipupu, Harmaa/vaaleanpunainen

Pidä kiirettä. Vain 6 kpl jäljellä.
Määrä

Moonie the Humming Friend on kehitetty lapsen nukkumisen tueksi. Tämä suloisen pehmeä unipupu tuottaa valkoista kohinaa, joka edesauttaa lapsen rauhoittumista ja nukahtamista. Moonie humiseva unipupu on varustettu itkutunnistimella, joka tunnistaa lapsen itkun, ja aloittaa automaattisesti rauhoittavan äänen tuottamisen 30 minuutin ajaksi.

Moonie unipupu toimii unileluna lapselle, ja lempeän huminan lisäksi sen pehmeä ulkoasu tekee siitä luotettavan ja turvallisen kumppanin, joka vie lapsen unten maille. Moonie nukkumisapu on varustettu lisäksi LED-valolla, jonka lempeä hehku turvaa lapsen nukkumaanmenoa. Tämä on erityisen kätevä ominaisuus silloin jos lapsi pelkää pimeää. LED-valo on turvallinen, eikä kuumene käytössä. Valossa on 5 eri asetusta: tunnelmavalo, hehkuva valo, 7 vaihtuvaa väriä, lempivärivalo, lempivärivalo hehkuvana.

Moonie unipupun käpälät on täytetty rakeella, joka stimuloi vauvan tuntoaistia. Myös pehmeät korvat kutsuvat pieniä sormia, ja tuovat lohtua sekä turvaa lapselle. Solmimalla korvat, voi pupun ripustaa esimerkiksi pinnasängyn laitaan roikkumaan.

Moonie unipupu on helppokäyttöinen, ja se on USB-ladattava joten se on ympäristöystävällisempi valinta paristokäyttöiselle unilelulle.

09710-0502

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
6kk
12kk
Hinta
20-100€

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

  • Moonie Unipupu, Harmaa/vaaleanpunainen
  • +
  • OULTET - Carriwell Imetystoppi Cami, XL, Musta
  • +
  • Bebe confort Aurinkosuoja Rullattava
  • Yhteishinta: 98,91 €

Moonie Unipupu,...

59,00 €