0

Britax Smile 5Z vaunukoppa - Space Black

220,00 €
Sisältää alv:n

Britax Smile 5Z vaunukoppa - Space Black

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Britax Smile 5Z -vaunukoppa on uusin versio Britax Smile -vaunukopasta. Vaunukoppa on suunniteltu sopivaksi kaikenlaiseen säähän - koko vuoden ympäri. Vauva voi käyttää koppaa vastasyntyneestä aina 9 kg asti, tai kunnes oppii kääntymään itse.

Kopan suurikokoisen kuomun takakankaat avautuvat isoksi verkkokankaalla suojatuksi panoraamaikkunaksi, joka antaa ilman kiertää kopassa vapaammin ja mahdollistaa vauvalle laajemman näköalan maailmaan. Ikkunasta näet myös helposti mitä vauva puuhailee vaunuissa. Kankaat sulkeutuvat takaisin tiivisti - näin kopan saa aina viileäksi kesällä ja pysymään lämpimänä talvella. Suuressa kuomussa on myös UPF 50+ aurinkosuoja kuumille kesäpäiville. Vaunukopan heijastavat nauhat lisäävät näkyvyyttä hämärällä.

Britax Smile 5Z -vaunukoppa on mukavan pehmeä ja turvallinen pesä lapsesi ensimmäisiksi kuukausiksi. Ympäröivät pehmusteet, patja, jalkapeite, sekä kuomu suojaavat pikkuisen vauvan unia. Kopan kätevä yksikätinen irrotus vaunuista tekee vauvan siirtämisestä helppoa – unia häiritsemättä. Irrottaaksesi kopan yhdellä kädellä paina muistipainikkeet alas (ensin yksi, sitten toinen) ja nosta sitten vaunukoppa ylös. Koppa kiinnittyy yhtä helposti takaisin kiinni Smile 5Z -runkoon, ilman erillisiä adaptereita. Turvallisuutta lisäävät kätevät indikaattorit joista näet, kun vaunukoppa on kiinnitetty oikein.

Britax Smile 5Z -vaunukoppa on myös kevyt ja kompakti: taitettuna kasaan vaunukoppa on todella litteä, joten se kulkee mukana helposti. Kopan kangasosat voit kätevästi irrottaa ja pestä.

Britax Smile 5Z -kopassa on nyt 8 raikasta eri värivaihtoehtoa, jotka sopivat uusien Smile 5Z -rattaiden väreihin. Uusina väreinä nyt kokonaan musta Space Black, sekä yönsininen Night Blue ruskealla kahvalla. Tyylikkään mustat kantokahvat löydät vain väreistä Space Black, Jade Green ja Atlantic Green. Kaikissa muissa väreissä klassisen ruskeat kantokahvat.

Värit Atlantic Green, Fossil Grey ja Galaxy Black kuuluvat Britaxin GREEN SENSE-mallistoon, jonka kankaat on valmistettu 100 % kierrätetyistä PET-muovipulloista.

Tämä Britaxin vaunukoppa kiinnittyy Smile 5Z-rattaiden runkoon ilman erillisiä adaptereita.

  • Sisämitat: 75 x 35 cm (P x L)
  • Ulkomitat: 85,5 x 43 cm (P x L)
  • Kopan paino: 3,8 kg
  • Vauvan painoraja: 9 kg
025802613-20009

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2kk
3kk
4kk
6kk
Hinta
180-300€

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Britax Smile 5Z vaunukoppa - Space Black
  • +
  • Stokke Flexi Bath, Taitettava amme, Valkoinen
  • +
  • Cybex Gazelle S ratasistuin - Silver/Ocean Blue
  • Yhteishinta: 588,00 €

Britax Smile 5Z vaunukoppa...

220,00 €