1

Cherub Baby Täytettävä ruokapussi Mini 10kpl, Keltainen

9,90 €
Sisältää alv:n

Cherub Baby Täytettävä ruokapussi Mini 10kpl, Keltainen

Pidä kiirettä. Vain 6 kpl jäljellä.
Määrä

Käytännölliset uudelleentäytettävät ruokapussit helpottavat ruokailua kun olet liikkeellä lapsen kanssa. Valmista vauvanruokasose kotona valmiiksi, ja säilö se näissä käytännöllisissä pusseissa, jotka kestävät myös pakastamisen. Voit valmistaa soseita, smoothieita ym. terveellisiä kotiruokia vauvalle, ja kuljettaa ne sosepusseissa helposti mukana. Voit myös syöttää lasta suoraan pussista, liittämällä siihen joko Cherub Baby ruokapussi-adapterilusikan tai silikonisen imuventtiiliin.

Cherub Baby Mini-smoothiepussi on kooltaan hieman pienempi (vetoisuus 120ml), joten se on käytännöllinen ratkaisu mukaan otettavaksi kun olet liikkeellä lapsen kanssa. Cherub Baby:n sosepussit voi pestä astianpesukoneen yläkorissa, ja ne kestävät myös lämmittämisen mikroaaltouunissa. Sospeussi täytetään pohjapäädystä, jossa on kaksinkertainen sulkumekanismi.

Cherub Baby Mini-sosepussit ovat täysin BPA-vapaita, ja ne ovat valmiiksi steriloituja, joten ne voi ottaa suoraan käyttöön. Pakkauksessa 10 kappaletta uudelleenkäytettäviä ruokapusseja.

163104-10

Lisätiedot

Ikäryhmä
6kk
9kk
12kk
16kk
Hinta
0-10€

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

  • Cherub Baby Täytettävä ruokapussi Mini 10kpl, Keltainen
  • +
  • Cherub Baby Imuventtiili silikoni 2kpl, Keltainen/harmaa
  • +
  • ezpz Mini Cup+Straw training, Sage
  • Yhteishinta: 41,70 €

Cherub Baby Täytettävä...

9,90 €