1

Cherub Baby Täytettävä ruokapussi 10kpl, Sininen

12,90 €
Sisältää alv:n

Cherub Baby Täytettävä ruokapussi 10kpl, Sininen

Pidä kiirettä. Vain 2 kpl jäljellä.
Määrä

Käytännölliset uudelleentäytettävät ruokapussit helpottavat ruokailua kun olet liikkeellä lapsen kanssa. Valmista vauvanruokasose kotona valmiiksi, ja säilö se näissä käytännöllisissä pusseissa, jotka kestävät myös pakastamisen. Voit valmistaa soseita, smoothieita ym. terveellisiä kotiruokia vauvalle, ja kuljettaa ne sosepusseissa helposti mukana. Voit myös syöttää lasta suoraan pussista, liittämällä siihen joko Cherub Baby ruokapussi-adapterilusikan tai silikonisen imuventtiiliin.

Cherub Baby smoothiepussit voi pestä astianpesukoneen yläkorissa, ja ne kestävät myös lämmittämisen mikroaaltouunissa. Pussin yläosassa on paikat johon voi kirjoittaa ruoan nimen, valmistuspäivämäärän ja -kellonajan. Pussin pohja on muotoiltu niin, että se pysyy pystyssä esimerkiksi jääkaapissa säilyttäessä.

Cherub Baby sosepussit ovat täysin BPA-vapaita, ja ne ovat valmiiksi steriloituja, joten ne voi ottaa suoraan käyttöön. Pakkauksessa 10 kappaletta uudelleenkäytettäviä ruokapusseja. Pussin vetoisuus 150ml.

163102-01

Lisätiedot

Ikäryhmä
6kk
9kk
12kk
16kk
Hinta
10-30€

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

  • Cherub Baby Täytettävä ruokapussi 10kpl, Sininen
  • +
  • Cherub Baby Täytettävä ruokapussi Mini 10kpl, Sininen/Vihreä
  • Yhteishinta: 24,80 €

Cherub Baby Täytettävä...

12,90 €