OUTLET - Maxi-Cosi Kore Pro i-Size, Authentic Grey

239,20 €
299,00 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 269,10 €

Maxi-Cosi Kore Pro i-Size, Authentic Grey

Pidä kiirettä. Vain 3 kpl jäljellä.
Määrä

Maxi-Cosi Kore Pro i-Size on turvavyöistuin joka täyttää uusimman i-Size (R129) turvahyväksynnän vaatimukset. Loistavan turvallisuusluokituksen lisäksi tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen turvavyöistuin tarjoaa avoimen muotoilun sekä LED-valon, joka mahdollistaa sen että lapsi voi itse asettautua istuimeen omatoimisesti. Maxi-Cosi Kore Pro i-Size soveltuu lapselle joka on iältään noin 3,5 - 12 vuotta, pituus 100-150 cm.

Viimeistelty ja laadukas Maxi-Cosi Kore Pro i-Size asettuu autoon hyvin, sillä selkänoja mukautuu auton istuimeen. Tässä helppokäyttöisessä junior-istuimess aon erinomaisesti pehmustettu istuinosa, sekä hengittävät kankaat, jotka pitävät huolen siitä, että lapsen matkustusmukavuus on huippuluokkaa. Turvaistuimen avoin muotoilu helpottaa lapsen menemistä istuimeen. Click Assist-valo auttaa löytämään turvavyön lukon myös hämärissä olosuhteissa, kuten talvella pimeän aikaan tai autotallissa.

Kore Pro i-Size turvavyöistuimen päällinen voidaan irrottaa pesua varten. Istuimen selkänojan pituus säätyy helposti pääntuen painikkeesta aina lapsen pituudelle sopivaksi. Istuin on tilava sisämitoiltaan, mutta silti muotoiltu ulkomitoiltaan sellaiseksi, että Kore Pro i-Size istuimia menee 3 rinnakkain auton takaistuimelle! Isofix-kiinnitys takaa sen, että istuin pysyy tukevasti paikallaan autossa myös silloin, kun lapsi ei istu siinä.

0248741-195101

Lisätiedot

Matkustustapa
Kasvot menosuuntaan
Hinta
250€-400€
ECE hyväksyntä
ECE R129

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

  • OUTLET - Maxi-Cosi Kore Pro i-Size, Authentic Grey
  • +
  • Britax KidFix M i-Size, Cosmos Black
  • +
  • Britax KidFix i-Size, Golden Cognac
  • Yhteishinta: 727,20 €

OUTLET - Maxi-Cosi Kore Pro...

299,00 € 239,20 €