0

Maxi-Cosi Rodifix Pro i-Size Turvaistuin, Authentic Black

229,00 €
Sisältää alv:n

RodiFix Pro i-Size turvavyöistuin sopii n. 3,5-vuotiaasta aina 12-vuotiaaksi asti.

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

RodiFix Pro i-Size turvavyöistuin sopii n. 3,5-vuotiaasta aina 12-vuotiaaksi asti.

Säädettävä rakenne kasvaa lapsesi mukana: voit säätää istuimen korkeutta, leveyttä, sekä kallistusta – näin lapsella on aina mukava asento. Paina vain niskatuen takana olevaa painiketta säätääksesi istuimen korkeutta ja siirrä sivusuojia ulospäin lapsen kasvaessa. Kallistusasennot tekevät lapsen matkustuksesta mukavaa kaikenikäisille – 3 rentouttavaa kallistusasentoa, antavat lapsesi istua suorassa ja katsella maailman menoa ikkunasta, tai nojata mukavasti taaksepäin nukkuen matkan aikana. Parannetut ClimaFlow-tuuletuspaneelit, hengittävä vaahto ja kankaat tehostavat ilmankiertoa ja pitävät lapsesi aina miellyttävässä lämpötilassa.

RodiFix Pro turvavyöistuin täyttää i-Size-turvallisuusstandardit ja erittäin korkeat sivusuojat maksimoivat sivutörmäyssuojan. Patentoidut AirProtect®-turvatyynyt lastenistuimen niskatuessa suojaavat lastasi entisestään ja vähentävät päävamman riskiä jopa 20 %. G-CELL 2.0 Side Impact Protection antaa lisäsuojaa tarjoten maksimaalisen suojan useista eri kulmista parannetun 3D-iskunvaimennuksen avulla, varmistaen lapsesi turvallisuuden.

Tämä turvaistuin on kestävä ja vastuullinen valinta – RodiFix Pro turvaistuin on valmistettu Eco Care -materiaalista, 100 % kierrätetyillä kankailla.

0248800-196711

Lisätiedot

Ikäryhmä
4 vuotta
5 vuotta
6 vuotta
7 vuotta
Matkustustapa
Kasvot menosuuntaan
Hinta
180-300€

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Maxi-Cosi Rodifix Pro i-Size Turvaistuin, Authentic Black
  • +
  • Maxi-Cosi Kurasuoja
  • +
  • Britax KidFix i-Size, Storm Grey
  • Yhteishinta: 553,00 €

Maxi-Cosi Rodifix Pro...

229,00 €