Britax KidFix 3 S, Burgundy Red

259,00 €
309,00 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 309,00 €

Britax KidFix 3 S, Burgundy Red

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Yli 50 vuoden kokemukseen ja tutkimukseen perustuva KIDFIX III S -turvaistuin tarjoaa korkeimman turvallisuustason. Viimeisimpien turvallisuusominaisuuksien ansiosta lapsesi on aina täysin suojattu, päästä varpaisiin. Voit olla siis varma, että pienokaisesi on täysin turvassa.

KIDFIX III S on yksi markkinoiden mukavimmista turvaistuimista ergonomisen muotonsa ansiosta. Suuremman istuma-alueen ja V-muotoisen selkänojan ansiosta istuin kasvaa täydellisesti lapsen kanssa: se tarjoaa aina parhaan mahdollisen tuen lapsen koosta riippumatta.

KIDFIX IIII S on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Saksassa. Se sopii täydellisesti useimpiin autoihin ja täyttää myös korkeimmat laatuvaatimukset. Tämä koskee myös kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista valmistettuja päällisiämme, joten kaikki vahingot voidaan siivota helposti.

Hyvästä suunnittelusta ja huolellisesta ajamisesta huolimatta et voi koskaan valmistautua törmäykseen. Britax Römer on kehittänyt etutörmäysten varalta lapsen herkän kaula-alueen suojelemiseksi iskuja vaimentavan vaahtomuovipehmusteen. Se estää lapsen leuan osumisen rintaan ja imee jopa 30 %* energiasta. Eteenpäin suuntautuva pään äkkiliike pienenee ja niska on suojattu. Samalla se tarjoaa lisäpehmustetta turvavyön reunojen kohdalla.

Istuinosa on noin 20 % suurempi kuin vastaavissa malleissa, jotta istuin olisi mahdollisimman mukava myös pidemmille lapsille. Paranneltu muoto ja erittäin pehmeät pehmusteet takaavat mukavan ja ergonomisen istuma-asennon pitkillä matkoilla.

SecureGuard auttaa suojaamaan lapsen herkkää vatsan aluetta lisäämällä vielä yhden – neljännen – kosketuspisteen kolmipisteturvavyöhön. SecureGuard pitää lantiovyön optimaalisessa asennossa lapsen lonkkaluiden päällä ja auttaa siten vähentämään etutörmäyksessä vatsaan kohdistuvia voimia jopa 35 %*. Samalla se mahdollistaa lapselle liikkumisvapauden matkan aikana.

* Lähde: Britax Römerin sisäisissä testeissä käytetään Q6-kolarinukkea, jonka massa vastaa keskimäärin 6-vuotiaan lapsen painoa.

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Korkeaselkäiset turvavyöistuimet suojaavat lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä; ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa; pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta.

Autossa syntyy helposti sotkuja – juomat voivat läikkyä ja lapsilla voi esiintyä matkapahoinvointia. Siksi istuinsuoja on konepestävä, joka on helppo irrottaa. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti matkalla.

  • Mitat (K x L x S) 67 – 85 x 54 x 43 cm
  • Tuotteen paino 8kg
  • Asennus kasvot menosuuntaan 15 - 36 kg
  • Hyväksyntä R44 Group 2/3
025513-1904

Lisätiedot

Matkustustapa
Kasvot menosuuntaan
Hinta
250€-400€
ECE hyväksyntä
ECE R44/04

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

  • Britax KidFix 3 S, Burgundy Red
  • +
  • Britax KidFix 3 S, Cosmos Black
  • Yhteishinta: 518,00 €

Britax KidFix 3 S, Burgundy...

309,00 € 259,00 €