0

Britax KidFix 2 S, Storm Grey

259,00 €
Sisältää alv:n

Britax KidFix 2 S, Storm Grey

Määrä

Palkittu KIDFIX-mallisto täydentyi KIDFIX2 S turvavyöistuimella; kaksi yhdessä -turvaistuimessa noin 3,5–12-vuotiaille lapsille. V-muotoisen selkänojan ja säädettävän SICT-toiminnon ansiosta istuin ei tarjoa ainoastaan lapsellesi lisää tilaa kasvaa vaan myös erinomainen sivutörmäyssuojan. Suosittelemme, että korkeaselkäistä ja korottavaa istuinta käytetään mahdollisimman pitkään. KIDFIX2 S:n selkänojan voi kuitenkin poistaa, kun lapsi saavuttaa 135 cm:n pituuden, mikä lisää joustavuutta. SecureGuard-etutörmäyssuoja ja vyönsolki takaavat optimaalisen turvavyön sijoittumisen, kun sitä käytetään korottavana istuimena.

Aina mukava – KIDFIX2 S kasvaa lapsesi kanssa noin 3,5-vuotiaasta aina 12 vuoden ikään. V-muotoisen selkänojan ansiosta istuin tarjoaa mukavan asennon pienille lapsille ja runsaasti tilaa hartioiden alueella lasten kasvaessa, sillä se säätyy automaattisesti, kun muutat pääntuen korkeutta. Lisäksi voit poistaa selkänojan, kun lapsen pituus ylittää 135 cm. Kaikki tämä tekee matkan mukavaksi ja joustavaksi.

Aina turvassa liikkeellä: KIDFIX2 S:n korkeassa selkänojassa on pehmustetut sivutuet ja erinomainen sivutörmäyssuojaus säädettävän SICT-toiminnon ansiosta. Näin lapsesi on aina suojattu mahdollisimman hyvin sivutörmäyksen sattuessa. Samanaikaisesti SecureGuard-etutörmäyssuoja sijoittaa lantiovyön optimaalisesti lantion luiden päälle ja vähentää lapsen vatsan alueen vammojen mahdollisuutta. Lisäksi vyösolki varmistaa, että ajoneuvon turvavyö pysyy oikeassa asennossa lapsen olkapään kohdalla, kun istuinta käytetään korottavana istuimena ilman selkänojaa. Näin voit ajaa turvallisin mielin.

Kaikki KIDFIX-turvaistuimet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu kokonaan Saksassa. Näin voimme suorittaa lukuisia testejä omissa törmäystestitiloissamme ja taata mahdollisimman korkean laadun. KIDFIX-istuimia ei testata kuitenkaan vain sisäisesti: KIDFIX-mallisto on EuroNCAP:n testatuimpia turvaistuimia. Tämä tarkoittaa, että niitä testataan säännöllisesti erinomaisin tuloksin – sekä selkänojalla että ilman – uusimmissa autoissa, joissa on uusimmat turvatekniikat. Britax Römer seuraa tarkasti autoteollisuuden kehitystä, jotta voimme mukauttaa tuotteitamme vastaavasti ja tehdä niistä entistä turvallisempia.

  • Asennus kasvot menosuuntaan auton turvavöillä 15-36kg
  • Mitat (K x L x S) 67 – 85 x 54 x 39 cm
  • Tuotteen paino 7,2 kg
  • Hyväksyntä: R44 Group 2/3

0255225-1701

Lisätiedot

Matkustustapa
Kasvot menosuuntaan
Hinta
180-300€
ECE hyväksyntä
ECE R44/04

Tilausviitteet

Britax KidFix 2 S, Storm Grey

259,00 €