Britax KidFix i-Size, Cosmos Black

249,00 €
299,00 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 299,00 €

Britax KidFix i-Size, Cosmos Black

Harmi. Tuote ehti loppua Outletista.
Määrä
Toimitamme keskusvarastolta. Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Britaxin turvallisin Kidfix malli!

Uuden R129 standardin mukaisesti hyväksytty Kidfix I-Size on kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa lasten turvallisuuden takaamiseksi automatkoilla. Siinä on käytetty hyväksi havaittuja Xp-pad- ja SecureGuard-tekniikoita nokkakolarien vaikutuksilta suojaamiseksi, kun taas uusi SICT-rakenne suojaa lasta sivusta tulevien törmäysten aikana. Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat lapsen hyvän olon ylläpitämisessä.

Mukavuus ja käytännöllisyys ovat avainsanoja KIDFIX i-SIZE -mallin käytössä. Reilusti pehmustetut mukavantuntuiset kangaspäällysteet. Koska KIDFIX i-SIZE -istuimen malli on kapea, niitä voidaan asentaa monen auton takapenkille kolme rinnakkain. Pääntuen merkinnät auttavat vanhempia löytämään oikean korkeuden kätevästi joka kerta.

Britaxin iskunvaimennuspehmuste estää lapsen leuan osumisen rintaan. Eteenpäin suuntautuva pään äkkiliike pienenee ja niska on suojattu. Samalla se tarjoaa lisäpehmustetta turvavyön reunojen kohdalla.

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen.

Pääntuki on suunniteltu erityisesti vanhempien lasten mukavuuden takaamiseksi, ja se on helposti säädettävissä sopivaan asentoon. Pääntuen ohjaimen takapuolella olevat merkinnät ovat lasten vanhemmille hyödyllisiä sopivan korkeuden löytämisessä joka kerta, kun istuimia siirretään autosta toiseen tai kun samalla istuimella kuljetetaan eri lapsia eri kerroilla.

  • Tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat lapsen hyvän olon ylläpitämisessä
  • Kapean rakenteen ja kompaktin koon ansiosta istuimia voidaan asentaa moniin automalleihin kolme vierekkäin
  • Konepestävät päälliset
  • Suojaa lastasi kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa lastasi päästä lantioon, ylempi ja alempi vyön ohjain varmistavat, että istuin pysyy oikeassa asennossa, pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa sekä lisää mukavuutta
  • Asennetaan auton kolmipisteturvavyöhön ja ISOFIX-kiinnityspisteisiin. Isofix takaa turvallisen ja lujan kytkennän lastenistuimen ja auton välille, vaikka lapsi ei istuisi istuimella. Törmäystilanteen sattuessa isofix-kiinnitysjärjestelmän suorituskyky on erinomainen. Istuin voidaan kuitenkin asentaa ilman isofix-kiinnitystä.
  • Paino 7,4kg
  • Mitat (K x L x S): 63 – 83 x 48 x 43 cm

025517-1601

Lisätiedot

Matkustustapa
Kasvot menosuuntaan
ECE hyväksyntä
ECE R129

Tilausviitteet

Britax KidFix i-Size,...

299,00 € 249,00 €