Paketti Britax Primo Turvakaukalo + telakka, Storm Grey

219,00 €
298,00 €
Sisältää alv:n

Britax Primo Turvakaukalo + telakka, Storm Grey

Pakkaus sisältää

Määrä
Tilaamme varastoon, toimitusaika 2-3 viikkoa

Britax Primo on loistava turvakaukalo vastasyntyneille vauvoille ja se on yhteensopiva kaikkien Britax ratasmallien kanssa integroidun Travel Systemin ansiosta. Primo on suosittu turvakaukalo joustavuutensa takia sillä siinä on useita asennusmahdollisuuksia. Sen voi kiinnittää autoon joko turvavöillä tai turvallisella Primo ISOfix jalustalla.

Primo turvakaukalo tarjoaa erittäin mukavat matkustusolosuhteet vauvalle. Pehmustetut valjaat ja nostettu pääntuki luovat turvallisen ja tukevan matkustusasennon joka soveltuu hyvin nukkumiseen. Valjaat ovat helposti säädettävissä yhdellä vedolla ja lisäksi niitä voi mukauttaa lapsen kasvuun. Käytännöllisistä syistä kuomu ja kantokahva ovat erillään ja turvakaukalon päälliset ovat irrotettavissa kaukalon puhdistusta varten.

  • Primo turvakaukalo on kehitetty optimoimaan pikkuvauvan turvallisuus ja mukavuus automatkan aikana.
  • Vastasyntyneen lisätukipehmuste, pehmeät täytteet ja integroitu aurinkosuoja ovat pieniä mutta tärkeitä yksityiskohtia.
  • Britax Primo kaukalo on yhteensopiva Britax travel system adapterin avulla rattaisiin ja vaunuihin , esim. Britax b-agile  rattaisiin adapterilla tai suoraan Britax Smile 3 runkoon.
  • Integroitu kolmipistevyö, jonka voi säätää kolmelle eri korkeudelle lapsen kasvaessa.
  • Primo-kaukaloa voi keinuttaa kantoaisan ollessa yläasennossa. Keinumisen voi myös estää helposti kääntämällä kantoaisan alas.
  • Aisan ergonomisen muotoilun ansiosta Primo-kaukaloa on helppo kantaa lähellä kehoa.
  • Päälliset voi irrottaa ja pestä.
  • Korkeat laidat suojaavat vauvaa sivuttaiskolareissa. Britax Primo ja Base on hyväksytty ECE R44 -normin 04-version mukaisesti enintään 13-kiloisille lapsille.
  • Mukana toimitettava Primo base telakka on mahdollista kiinnittää turvavyöllä tai isofixillä.

Turvakaukalon voi asentaa selkä menosuuntaan päin kaikkiin autonistuimiin, joissa on kolmipisteturvavyö mutta ei turvatyynyä (airbag). Jos käytössä on Isofix-kiinnitteinen Primo Base -jalusta, turvakaukalon voi napsauttaa siihen kätevästi ja luotettavasti. Lue asennusohjeet turvaistuimen käyttöoppaasta.

Britax Primo jalusta

Britax Primo turvakaukalon kiinnitykseen tarkoitettu turvallinen jalusta autoon. Jalusta pitää kaukalon tukevasti paikallaan ja varmistaa pienokaisen matkustusturvallisuuden. Jalusta kiinnitetään autoihin turvallisella ISOfix- kiinnityksellä tai vaihtoehtoisesti turvavöillä.

100816

Lisätiedot

Matkustustapa
Selkä menosuuntaan
Hinta
180-300€
ECE hyväksyntä
ECE R44/04

Tilausviitteet

Paketti Britax Primo...

298,00 € 219,00 €