2

Maxi-Cosi Pebble Pro I-Size, Essential Black

299,00 €
Sisältää alv:n

Maxi-Cosi Pebble Pro I-Size, Essential Black

Määrä
Tilaamme varastoon, toimitusaika 2-3 viikkoa

Huippuluokan turvakaukalo vastasyntyneelle - tässä on ratkaisu kun haluat että automatkustaminen vauvan kanssa on turvallista, mukavaa ja helppoa. Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size tarjoaa parasta turvallisuutta, sillä se on hyväksytty uusimman i-Size-turvaistuinstandardin mukaan.

Pebble Pro i-Size-kaukalon sivuissa on käytetty Memory Foam-vaahtomuovia, joka varmistaa parhaan suojaavuuden. Istuimen vauvatuki pienentää tilan sopivaksi pienelle vauvalle tarjoten liisäsuojaa, sekä ergonomisen asennon vauvalle. Pehmustettu pääntuki suojaa ja tukee vauvan päätä.

Käyttömukavuutta lisäävät Isofix-jalusta (ostetaan erikseen), jonka avulla kaukalon päivittäinen käyttö käy helposti ja turvallisesti, sillä sen ääni- ja valomerkit ilmoittavat kun kaukalo on oikein kiinnitettynä autoon. Lisäksi Pebble Pro-kaukalon automaattivyöt lisäävät käyttömukavuutta, sillä vyöt pysyvät aina poissa tieltä kun lasta asettaa kaukaloon. Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size on osa Maxi-Cosin 3Way-turvaistuinperhettä! Samaan jalustaan (Familyfix3) käy myös isompi turvaistuin, Pearl Pro i-Size.

  • Ikäsuositus: 0-12 kk
  • Lapsen pituus: 45-75cm
0248799-206721

Lisätiedot

Matkustustapa
Selkä menosuuntaan
Hinta
180-300€
ECE hyväksyntä
ECE R129

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Maxi-Cosi Pebble Pro...

299,00 €