6

Britax jalusta iSENSE

295,00 €
Sisältää alv:n

Britax iSENSE jalustalla kiinnität turvakaukalot Britax Baby-Safe iSize 3 ja Baby-Safe iSense kaukalot, että Dualfix iSense turvaistuimen autoosi.

Pidä kiirettä. Vain 5 kpl jäljellä.
Määrä

Britax Flex Base iSENSE jalustalla asennat Britax Baby-Safe iSENSE ja Baby-Safe iSize 3 kaukalot sekä Dualfix iSense turvaistuimen helposti ja tukevasti autosi Isofix-kiinnikkeisiin.

Tämä jalusta on varustettu Britaxin uusimmilla innovaatioilla. Jalustaan asennettu turvakaukalo ja istuin on käännettävissä 90/360 astetta. Näin lapsen asettaminen istuimeen ja vöiden säätäminen on helppoa. Telakkaan asennettua turvakaukaloa ja -istuinta voidaan lisäksi kallistaa niin, että lapsella on aina paras mahdollinen asento riippumatta autosi istuimen kulmasta.. Tämä lisää turvallisuutta ja mukavuutta etenkin jos autossa on kaltevat penkit.

Lisäksi telakkaan asennetun Dualfix iSENSE istuimen voi kääntää kasvot ja selkä menosuuntaan. Suosittelemme kuitenkin selkä menosuuntaan matkustamista mahdollisimman pitkään 

Modulaarinen jalusta on käytössänne pitkään. Perinteisistä jalustoista poiketen, iSENSE jalustaan on kaukalovaiheen jälkeen mahdollista hankkia Dualfix iSENSE turvaistuin. Näin telakkaa voi käyttää aina 105cm, eli noin lapsen neljään ikävuoteen asti. Jalustan säädettävä rebound bar tuo 10%  lisää jalkatilaa lapselle matkustettaessa selkä menosuuntaan.

025195-

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
2kk
3 vuotta
3kk
4 vuotta
4kk
6kk
8kk
9kk
12kk
16kk
Matkustustapa
Ovelle kääntyvät
Hinta
180-300€
ECE hyväksyntä
ECE R129

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Britax jalusta iSENSE
  • +
  • Britax Baby-Safe 3, Midnight Grey
  • +
  • Ainu Pesuneste 300ml
  • Yhteishinta: 543,90 €

Britax jalusta iSENSE

295,00 €