Britax Baby safe iSENSE turvakaukalo, Midnight Grey

195,00 €
295,00 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 199,00 €

Britax Baby safe iSENSE turvakaukalo, Midnight Grey

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Älykkäin valinta autoiluun vauvan kanssa

Britax BABY-SAFE iSENSE yhdistää huippuluokan suojan vertaansa vailla olevaan, innovatiiviseen mukavuuteen. Se on varustettu huolellisesti sijoitetuilla älyvaloilla, jotka syttyvät ja sammuvat automaattisesti helpottaen asennusta autoon tai rattaisiin. Voit myös kytkeä valot päälle manuaalisesti varmistaen lapsesi mukavuuden ja näkyvyyden pimeässä. Turvakaukalo kulkee vauvasi mukana syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se voidaan asentaa helposti FLEX BASE iSENSE -alustaan tai rattaisiin. Säädettävät, mukavat makuuasennot varmistavat ergonomian ja turvallisen matkanteon kaikkina aikoina.

BABY-SAFE iSENSE on varustettu kolmella erilaisella älyvalosetillä, jotka helpottavat arkea. Asennusvalot syttyvät tarvittaessa automaattisesti ja helpottavat turvakaukalon asentamista jalustaan tai rattaisiin kun ulkona on pimeää. Turvavalot parantavat näkyvyyttä kävellessäsi huonosti valaistuilla alueilla. Ja sisävalot antavat lapsellesi mahdollisuuden nähdä ja tulla nähdyksi. Asennusvalot syttyvät automaattisesti pimeässä ja silloin kun turvakaukaloa siirretään. Kun turvakaukalo on asennettu FLEX BASE iSENSE -alustaan, asennusvalot sammuvat automaattisesti. Kun turvakaukalo asennetaan rattaisiin, asennusvalot sammuvat automaattisesti ja turvavalot syttyvät parantaen näkyvyyttä pimeissä olosuhteissa.

BABY-SAFE iSENSE -turvakaukaloa voidaan käyttää syntymästä 15 kuukauden ikään saakka, ja se tarjoaa mukavuutta koko käyttöikänsä. Vastasyntyneelle tarkoitettu sisätyyny antaa ergonomista tukea. Se on varustettu irrotettavilla ja törmäysvoimaa vaimentavilla pehmusteilla. Kaukalon patentoitu, integroitu lie-flat-mekanismi tarjoaa ergonomisimman asennon, jota voi säätää vauvan pituuden mukaan. 

BABY-SAFE iSENSE on helppo napsauttaa paikoilleen FLEX BASE iSENSE -jalustaan sekä. Käyttäessäsi FLEX BASE iSENSE -jalustaa turvakaukalo voidaan kääntää kohti auton avointa ovea, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helpompaa. Turvakaukalo on helppo irrottaa jalustasta tai rattaista, niin että vanhempi voi olla ergonomisessa pystysuorassa asennossa nostaessaan turvakaukaloa ylös. Turvakaukalo irrotetaan alustasta tai rattaista kääntämällä yksinkertaisesti sen takana olevaa kahvaa, jonka jälkeen se on helppo nostaa pois.

Äänimerkki ilmaisee oikean asennuksen. Kun asennat turvakaukalon auton tai rattaiden FLEX BASE iSENSE -jalustaan, kuulet selkeän napsahduksen, joka ilmaisee, että istuin on asennettu turvallisesti.

Kääntyvä jalusta mahdollistaa turvakaukalon kääntämisen kohti auton avointa ovea, joten vauva on helppo poistaa istuimesta ja siirtää rattaiden vaunukoppaan olitpa lähdössä kävelylle tai palaamassa kotiin. Samaan jalustaa on saatavilla 2.vaiheen istuin turvakaukalon käydessä pieneksi.

Britaxin Lie-flat-teknologia tarjoaa vastasyntyneille mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismimme ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti pääntukea säädettäessä ja antaa tilaa lapsen kehitykselle. Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti pääntukea säädettäessä. Pehmustettua pääntukea ja valjaita on helppo säätää yhdellä kädellä lapsen pituuden mukaan. Ennen kuin kiinnität vauvasi valjaisiin, varmistathan, että pääntuki on oikeassa asennossa aivan lapsen olkapäiden yläpuolella.

Babysafe iSense kaukalon mukavat ja tyylikkäät premium- kankaat on suunniteltu mahdollisimman tyylikkäiksi ja mukaviksi. Pehmeästä materiaalista valmistettujen kankaiden istuvuus on entistä parempi, mikä lisää vauvasi matkustusmukavuutta. Matkan aikana sattuu ja tapahtuu. Juomia voi läikkyä ja lapsella saattaa olla matkapahoinvointia. Siksi Britax suunnitteli konepestävän istuinsuojan, joka on helppo irrottaa valjaita irrottamatta. Näin puhdistaminen onnistuu nopeasti.

Ominaisuudet:

Älykäs valoteknologia turvakaukalon sisä- ja ulkopuolella

Patentoitu lie-flat-teknologia varmistaa parhaan yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta

Esteetön käyttö avoimen oven kautta 90 astetta kääntyvässä FLEX BASE iSENSE -alustassa

Yhteensopiva FLEX BASE iSENSE -alustan ja useimpien rattaiden kanssa. (sopii Maxi-Cosi adaptereihin)

Kuomu aurinkosuojattu UPF50+

Syntymästä – 83 cm (≈ 15 kuukautta | 13 kg)

5-pistevaljaat

Tuotteen paino : 4.8 kg

Korkeus: 58 cm

Leveys: 44 cm

Syvyys: 67 cm

025014-20012

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2kk
3kk
4kk
6kk
8kk
9kk
12kk
16kk
Matkustustapa
Ovelle kääntyvät
Hinta
180-300€
ECE hyväksyntä
ECE R129

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Britax Baby safe iSENSE turvakaukalo, Midnight Grey
  • +
  • Nanny Kätkythälytin
  • +
  • Maxi-Cosi Pebble 360 I-Size Essential Graphite
  • Yhteishinta: 618,10 €

Britax Baby safe iSENSE...

295,00 € 195,00 €