Maxi-Cosi Pearl Pro2, Authentic Black

359,00 €
Sisältää alv:n

Maxi-Cosi Pearl Pro2, Authentic Black

Harmi. Tuote ehti loppua Outletista.
Määrä
Tilapäisesti loppu

Mukavuutta ja parasta turvallisuutta yhdessä paketissa; tätä kaikkea on uusi Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size-turvaistuin! Maxi-Cosi Pearl Pro2 on suunniteltu lapselle joka on pituudeltaan 67-105cm välillä, ja iältään noin 6 kk-4 vuotta. Tässä turvaistuimessa on miellyttävä lisäpehmuste, jota käytetään pienellä lapsella, ja pehmuste voidaan irrottaa kun lapselle kaivataan lisätilaa.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 on hyväksytty uusimman eurooppalaisen i-Size -turvastandardin mukaisesti, ja sitä käytetään aina yhdessä Maxi-Cosi FamilyFix3-asennusjalustan kanssa. Jalusta myydään erikseen.

Pearl Pro2 i-Size on pitkäikäinen turvaistuin, sillä se toimii niin selkä kuin kasvot menosuuntaan, ja siinä on kallistusmahdollisuus jotta lapselle löytyisi aina mahdollisimman mukava matkustusasento, myös hänen nukkuessa. Sivutörmäyssuoja takaa erinomaisen suojan sivutörmäyksissä, ja turvallinen Isofix-asennustapa (telakan kanssa) varmistaa sen, että istuin tulee oikein kiinni autoon.

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size on myös varustettu Maxi-Cosin nerokkaalla valjasjärjestelmällä, joka takaa sen, että vyöt pysyvät aina yläasennossa avattuna, jolloin ne eivät "katoa" lapsen alle.

02487971-196711

Lisätiedot

Matkustustapa
Kasvot menosuuntaan
Selkä menosuuntaan
Hinta
250€-400€
ECE hyväksyntä
ECE R129

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Maxi-Cosi Pearl Pro2,...

359,00 €