Britax Evolva 123 SL Sict, Cosmos Black

189,00 €
269,00 €
Sisältää alv:n

Britax Evolva 123 SL Sict, Cosmos Black

Harmi. Tuote ehti loppua Outletista.
Määrä
Tilaamme varastoon, toimitusaika 2-3 viikkoa

Vanhemmat ovat suosineet Evolva-tuotesarjaa yli 10 vuoden ajan. Uusin lisäys Evolva 1-2-3 SL SICT parantaa turvallisuusominaisuuksia ja näyttää ylelliseltä. Parannettu Britaxin sivutörmäyssuojateknologia (SICT) minimoi sivutörmäyksessä törmäysvoiman, ja Soft-Latch ISOFIX-kiinnitys kytkee istuimen suoraan autoon. Se sopii 9–36 kg:n painoisille lapsille ja se voidaan asentaa useimpiin autoihin – ISOFIX-kiinnityksellä tai ilman.

Vuosia kestänyt tutkimustyö ja testaus ovat auttaneet meitä tekemään Evolva-sarjasta suositun vanhempien keskuudessa yli 10 vuoden ajan. Uudessa EVOLVA 1-2-3 SL SICT-mallissa on Soft-Latch isofix-asennusjärjestelmä, joka kiinnittää istuimen suoraan autoon äärimmäisen turvallisesti. Se sisältää myös sivutörmäysteknologian (SICT), joka minimoi lapseen kohdistuvan törmäysvoiman sivutörmäyksessä. Uuden mallinen päällinen on ylellisen näköinen, ja niskatuen pehmeät materiaalit ja rintapehmusteet takaavat erittäin mukavat oltavat lapsellesi. Yhdessä tämä kaikki tuovat mukavuutta ja turvallisuutta liikenteeseen moneksi vuodeksi.

Evolva 1-2-3 SL SICT kasvaa lapsesi mukana, sillä se sopii 9 – 36 kg painaville lapsille. Kun lapsesi kasvaa, voit helposti vaihtaa integroitujen valjaiden käytöstä (18 kg painoon asti) auton kolmipisteturvavyön käyttöön (36 kg painoon asti) lapsen kiinnittämiseksi turvallisesti istuimeen.

Vuosien saatossa eteen tulee todennäköisesti tilanteita, jolloin turvaistuin täytyy siirtää toiseen autoon. Se onnistuu helposti Evolva 1-2-3 SL SICT-istuimen kanssa, sillä se on kevyt ja turvallinen asentaa useimpiin autoihin joko ISOFIX- ja kolmipisteturvavyöllä tai pelkästään kolmipisteturvavyöllä. Kummatkin kiinnitystavat yhdessä sivutörmäyssuojateknologian kanssa tarjoavat joustavuutta ja varmuutta, jota vanhempana tarvitset liikenteessä.

SICT tarjoaa lapselle ensiluokkaisen suojan sivutörmäystilanteessa. Se vähentää törmäysvoimia minimoimalla auton ja istuimen välisen etäisyyden ja vaimentaa energian mukautumalla, ennen kuin se kohdistuu lapseen. Suojauksen käyttäminen on helppoa, voit yksinkertaisesti säätää SICT-suojaa istuimen sivussa, joka on lähimpänä auton ovea.

Kiinnittäessä lasta valjaisiin voi olla vaikeaa löytää oikea tasapaino liian tiukan ja liian löysän välillä, joten Britax on kehittänyt CLICK & SAFE®-järjestelmän, joka auttaa vanhempia tietämään, milloin lapsi on kiinnitetty oikein. Kun vedät valjaiden säätöhihnasta, kuulet naksauksen silloin kun lapsesi vajaat on kiristetty oikein.

  • Korkea selkänoja ja helposti säädettävä pääntuki
  • Tehokkaat rintapehmusteet, jotka lisäävät mukavuutta, mutta myös vähentävät lapsen liikettä eteenpäin nokkakolarissa
  • Kallistusmahdollisuus ennen asennusta
  • Helposti säädettävät viisipistevaljaat
  • Irrotettava ja pestävä päällinen
  • Mitat (K x L x S) 61 – 86 x 51 x 48 cm
  • Istuimen paino 8,6kg
  • Kasvot menosuuntaan 9 - 36 kg

025461-1601

Lisätiedot

Matkustustapa
Kasvot menosuuntaan
Hinta
100-200€
ECE hyväksyntä
ECE R44/04

Tilausviitteet

Britax Evolva 123 SL Sict,...

269,00 € 189,00 €