Britax Dualfix M I-Size, Midnight Grey

424,00 €
579,00 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 359,00 €

Britax Dualfix M I-Size, Midnight Grey

Harmi. Tuote ehti loppua Outletista.
Määrä
Toimitamme keskusvarastolta. Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Dualfix M i-Size on joustava seuraava istuin kaukalon jälkeen. – sopii lapsille, joiden pituus on 61–105 cm. 360 asteen pyörimisen ansiosta istuinta voidaan käyttää selkä tai kasvot menosuuntaan. Lisäksi lapsen asettaminen turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on lastenleikkiä, koska voit kääntää istuinta 90 astetta avointa ovea kohti. Upeiden ominaisuuksiensa ja palkitun muotoilunsa ansiosta DUALFIX M i-SIZE tekee vaikutuksen ja takaa turvallisen ja tyylikkään matkanteon.

Vaikka turvakaukalo on kevyt ja kannettava vaihtoehto lapsesi ensimmäisten kuukausien ajaksi, lapsen kasvaessa autoon jäävä turvaistuin voi olla mieluisampi vaihtoehto. Silloin arvostat istuimen 360 asteen pyörimistä, jonka avulla voit helposti asettaa lapsesi istuimeen ja kiinnittää valjaat. Dualfix M i-Size sopii vähintään 61 cm:n pituisille lapsille ja siinä on 12 kallistusasentoa sekä selkä että kasvot menosuuntaan ja säädettävä rebound bar jotka takaavat täydellisen mukavuuden jopa 4-vuotiaille.

Dualfix M i-Size-turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: esimerkiksi optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa erityisiä teräsrakenteita on asennettu turvaistuimen sisään, tai patentoitu Pivot Link ISOFIX-järjestelmämme. Tämä suojaa lastasi onnettomuustilanteessa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Siihen voit luottaa.

Koska turvaistuin kääntyy 360 astetta, se on helppo kääntää selkä menosuuntaan-asennosta kasvot menosuuntaan-asentoon ja päinvastoin tarvitsematta asentaa turvaistuinta uudelleen. Lisäksi voit kääntää turvaistuimen pysäköidyn auton avointa ovea kohti, jolloin lapsi on helppo asettaa turvaistuimeen ja valjaat kiinnittää. Käännä sitten turvaistuinta takaisin haluamaasi matkustussuuntaan, kunnes se naksahtaa paikalleen – ja voit lähteä matkaan.

Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen iskun kohdistuessa siihen. Reboundbar voidaan säätää 8 astetta. Näin voit helposti säätää tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten, jolloin lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa.

Integroitu SICT inside tarjoaa lapsellesi ylivertaisen suojauksen sivutörmäyksissä. SICT inside pitää lapsesi pois törmäyksestä ja samalla vaimentaa iskuenergian. Eikä sinun tarvitse muokata tai säätää mitään – SICT inside on aina valmis, kun tarvitset sitä.

Tömäyksen sattuessa Britaxin pantentoitu Pivot Link-järjestelmä kohdistaa törmäysvoiman ensin alaspäin auton istuimeen ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin. Tämä vähentää pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Selkä menosuuntaan istuimet tarjoavat parhaan suojan nokkakolarissa – kaikkein yleisin onnettomuus liikenteessä. Selkä menosuuntaan olevassa istuimessa nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat istuimen takaosaan, jolloin jäljelle jäävä energia levittäytyy tasaisesti pään, niskan ja yläruumiin alueelle. Kasvot Menosuuntaan asetetussa istuimessa iskun voima jakautuu eri tavalla istuimen rakenteeseen ja kiinnityksiin – aiheuttaen potentiaalisesti sen, että suurempi määrä energiaa osuu lapsen kehoon. Suosittelemme, että lapset matkustavat selkä menosuuntaan istuimissa mahdollisimman pitkään ainakin noin neljään ikävuoteen saakka.

 • Turvaistuin on valmistettu ja suunniteltu Saksassa
 • Korkeat sivutörmäyssuoja
 • V-muotoinen niskatuki
 • Pehmeät tekniset vöiden pehmusteet
 • Viisipistevaljaat
 • Korkeussäädettävä tukijalka
 • Nopeasti ja helposti irrotettavat päälliset
 • Mitat (K x L x S) 48 x 44 x 74 cm
 • Istuimen paino 15kg
 • Hyväksytty selkä menosuuntaan 61 - 105 cm
 • Hyväksytty kasvot menosuuntaan 76 - 105 cm

Dualfix M i-Size sai ADAC-testistä (ADAC Online 10/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 2,1.579

025252-20012

Lisätiedot

Matkustustapa
Ovelle kääntyvät
Selkä menosuuntaan
Hinta
480-600€
ECE hyväksyntä
ECE R129

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Britax Dualfix M I-Size,...

579,00 € 424,00 €