NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size

Hinta verkkokaupassa: 359,00€ 287,20€ Veroton: 231,61€

1 tai enemmän 287,20€
Valmistaja:Maxi-cosi
Tuotekoodi:02487971-196711
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Maxi-Cosi Pearl väri::


Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size

Mukavuutta ja parasta turvallisuutta yhdessä paketissa; tätä kaikkea on uusi Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size-turvaistuin! Maxi-Cosi Pearl Pro2 on suunniteltu lapselle joka on pituudeltaan 67-105cm välillä, ja iältään noin 6 kk-4 vuotta. Tässä turvaistuimessa on miellyttävä lisäpehmuste, jota käytetään pienellä lapsella, ja pehmuste voidaan irrottaa kun lapselle kaivataan lisätilaa.

 

Maxi-Cosi Pearl Pro2 on hyväksytty uusimman eurooppalaisen i-Size -turvastandardin mukaisesti, ja sitä käytetään aina yhdessä Maxi-Cosi 3WayFix tai FamilyFix3-asennusjalustan kanssa. JALUSTA MYYDÄÄN ERIKSEEN!

Pearl Pro2 i-Size on pitkäikäinen turvaistuin, sillä se toimii niin selkä kuin kasvot menosuuntaan, ja siinä on kallistusmahdollisuus jotta lapselle löytyisi aina mahdollisimman mukava matkustusasento, myös hänen nukkuessa. Sivutörmäyssuoja takaa erinomaisen suojan sivutörmäyksissä, ja turvallinen Isofix-asennustapa (telakan kanssa) varmistaa sen, että istuin tulee oikein kiinni autoon.

 

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size on myös varustettu Maxi-Cosin nerokkaalla valjasjärjestelmällä, joka takaa sen, että vyöt pysyvät aina yläasennossa avattuna, jolloin ne eivät "katoa" lapsen alle.

Tuotemerkki: Maxi-Cosi
Asennussuunta: Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa: Isofix
Lapsen pituus: 67-105cm
Säädettävä istuinkulma: Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (2)