NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Britax Advansafix III Sict Storm Grey

Hinta verkkokaupassa: 439,00€ 239,00€ Veroton: 192,74€
 Mitat: Pituus 54cm x Leveys 44cm x Korkeus 72cm
Valmistaja:Britax Premium Line
Tuotekoodi:20030006
Saatavuus:Varastossa

Britax Advansafix III Sict Storm Grey

Erinomaista turvallisuutta ja mukavuutta kasvaville lapsille
ADVANSAFIX III SICT on uusi istuin kasvaville lapsille 9 kg:sta 36 kg:aan. Viisipistevaljaat pitävät alle 18 kg painavan lapsen turvallisesti turvaistuimessa. SecureGuard-teknologia tarjoaa ylimääräisen neljännen kiinnityspisteen auton kolmipisteturvavyöllä kiinnitetyille isommille lapsille pitäen lannevyön oikealla kohdalla. Istuimessa on myös sivutörmäyksiltä suojaava irrotettava SICT-turvatyynytekniikka. Ainutlaatuista on myös useat kallistusasennot kaikenikäisille lapsille 36 kg:aan asti. Edistyksellistä turvallisuutta ja mukavuutta kasvavalle lapsellesi.

ADVANSAFIX III SICT on suunniteltu pitämään lapsesi turvassa 9 kuukauden iästä aina 12. ikävuoteen asti ja siinä yhdistyy joukko edistyneitä turvallisuustekniikoita, jotka ylittävät lain vaatimukset ja tarjoajat entistä paremman mielenrauhan. ISOFIX Pivot Linkin kanssa minimoi eteenpäin suuntautuvan liikkeen törmäystilanteessa vähentäen kaikenikäisten lasten pää- ja niskavammojen riskiä. Sivutörmäyssuojamme (SICT) puolestaan tarjoaa lisäsuojaa sivutörmäystilanteessa. Kun lapsi kasvaa ja siirrytään viisipistevaljaiden käytöstä lapsen kiinnittämiseen auton kolmepisteturvavyöllä, SecureGuard-tekniikka auttaa pitämään aikuisille tarkoitetun sylivyön optimaalisessa asennossa.

ADVANSAFIX III SICT kasvaa lapsesi mukana, sillä se sopii 9–36 kg painaville lapsille. Tämä tekee siitä ainoan turvaistuimen, jonka tarvitset turvakaukalon jälkeen. Kun lapsesi kasvaa, voit helposti vaihtaa integroitujen valjaiden käytöstä (18 kg painoon asti) auton kolmipisteturvavyön käyttöön (36 kg painoon asti) lapsen kiinnittämiseksi turvallisesti istuimeen SecureGuard-tekniikan tarjoaman lisäsuojan kanssa.

Olettepa ostoksilla tai loma-ajelulla, lapsen mukavuus on rennon automatkustuksen edellytys. Kun lapset kasvavat, heidän tarpeensa muuttuvat. Olivatpa he kuinka vanhoja hyvänsä, 9 kuukautta tai 12 vuotta, ADVANSAFIX III SICT sopeutuu lapsesi erityistarpeisiin. Se on hyväksytty käytettäväksi makuuasennossa kaiken ikäisten lasten kanssa. Ilmavasti pehmustettujen sivutukien ja säädettävien makuuasentojen ansiosta, voit olla varma, että lapsesi matkustaa mukavasti, minne menettekin

 

 

 

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä