Etusivulle

Slide thumbnail

Tuotemerkit

 • Ainu

  Ainu

  Ainu on arjessa mukana tekemässä aikuisista vanhempia ja vauvoista lapsia

 • Alecto

  Alecto

  Vain parasta lapsellesi!

 • Alvi

  Alvi

  Hyvä tunne ensimmäisestä päivästä alkaen!

 • Angelsounds

  Angelsounds

  Koe raskauden ihme entistä voimakkaammin

 • Avent

  Avent

  Avent kulkee mukana vauvan kaikissa kehitysvaiheissa!

 • Axkid

  Axkid

  Selkä menosuuntaan niin kauan kuin mahdollista!

 • Baby Art

  Baby Art

  Baby Art - tuotteiden avulla luot kauniita muistoja vauva-ajasta. Kauniisiin kehyksiin voit tallentaa jalan- tai kädenjäljen, helposti ja turvallisesti. Baby Art tuotteet ovat myös erinomainen lahja isovanhemmille tai kummeille!

 • Baby Björn

  Baby Björn

  Helpotusta lapsiperhearkeen ja paljon läheisyyttä

  Ergonomiset kantoreput ja sitterit, mukavat matkasängyt ja kehdot, leikkisät ja tukevat tuotteet keittiöön ja kylpyhuoneeseen... Me huolehdimme käytännön asioista, jotta sinä ja lapsesi voitte keskittyä kaikkeen hauskaan. Emme koskaan tingi turvallisuudesta, laadusta tai toimivasta muotoilusta ja tarjoamme useita eri väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joista löydät helposti juuri sinulle sopivat.

 • Baby Vac
 • Baby Wallaby

  Baby Wallaby

  Baby Wallaby on suomalainen vuonna 2015 perustettu yritys. Idea yrityksen perustamiseen syntyi, kun tuore äiti halusi keksinnöllään, ensipeittosetillä, luoda vastasyntyneelle ihanteelliset puitteet rauhalliseen nukkumiseen sekä auttaa muita vanhempia heidän arkirutiineissaan. Pienen perheen ihastuminen kauniisiin asioihin sekä käytännöllisiin tuotteisiin sai uuden tarkoituksen kuin ensipeittosetin ympärille rakentui tuotesarja. Ajattomat, ylelliset ja tyylikkäät tuotteet vauvoille ja nuorille lapsille oli valmis lanseerattavaksi kesällä 2016.

 • Babybanz
 • Babylonia

  Babylonia

  Luonnollista mukavuutta sekä vanhemmalle että lapselle!

 • BabyMatex

  BabyMatex

  Yhtiön historia juontaa juurensa vuoteen 1992.

  Tällä hetkellä  Multitex  on yksi johtavista kodintekstiilien ja lastentarvikkeiden valmistajista Puolassa ja Keski-Euroopassa.

  Uudella nimellä  Multitex  on 2 tunnettua tekstiilituotemerkkiä:  Matex ja Babymatex  sekä uusi tarjous lääke- ja kuntoutustuotteita nimellä  Sanipur .

  Monivuotisen kokemuksen ansiosta tekstiilimarkkinoilla Multitex on koonnut  runsaan tuotetarjonnan. Arvostuksena tuotteidemme korkeaa laatu sekä asiakkaidemme mukavuutta ja tarpeita. Hankitun tiedon ansiosta Baby Matex voi vastata markkinoiden korkeimpiin vaatimuksiin. 

  Tuotesarja sisältää laajan valikoiman kodin Matex- tekstiilituotteita, kuten vuodevaatteet, lakanat, päiväpeitteet, peitot ja muut tavarat. Lisäksi Babymatex- tuotemerkillä on erilaisia ​​tuotteita lapsille, kuten patjat, kiilatyynyt , makuupussit, lakanat, peitot ja paljon muuta...

  BabyMatex käyttää vain luotettujen ja sertifioitujen eurooppalaisten toimittajien materiaaleja. Tuotteiden materiaalien laadun vahvistavat riippumattomat kansainväliset lausuntolaitokset, jotka ovat myöntäneet meille lukuisia sertifikaatteja ja "Rzetelna Firma®" -tunnuksen.

  Yrityksen liikkeellepaneva voima on moderni konepuisto ja koulutettu ja erittäin sitoutunut henkiökunta. Tuotteille on ominaista erinomainen laatu ja toiminnalliset arvot, jotka kulkevat käsi kädessä kohtuuhintaan. 

 • Babyzen

  Babyzen

  Babyzen on suunnitellut rattaat vuoden jokaiselle päivälle, vastasyntyneestä aina neljään ikävuoteen saakka. Vanhemmille, jotka liikkuvat lentokoneella, linja-autolla, junalla tai autolla. YOYO rattaat kasautuvat hetkessä, vievät vähän säilytystilaa ja ne on helppo kuljettaa aina mukana!

 • Bebe Confort
 • BeSafe

  BeSafe

  BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.

 • Bibs

  Bibs

  Bibs on 1980-luvulla perustettu tanskalanen yritys. 

  Jokainen tuote on huolella suunniteltu ja valmistettu. 

 • Britax

  Britax

  Lasten turvaksi teillä vuodesta 1966!

  Britax Römer varmistaa, että lapset ja heidän vanhempansa ovat turvassa tien päällä. Yritys on ollut täysin sitoutunut tähän tavoitteeseen siitä saakka, kun se valmisti ensimmäiset turvalaitteet ja lisävarusteet autoihin 1930-luvun alussa. Siitä saakka kun Britax Römer kehitti ensimmäisen lasten turvaistuimensa vuonna 1966, on lasten turvallisuus ollut heidän tärkein prioriteettiinsa. Yli 50 vuoden aikana ei kustannuksia ja vaivaa ole säästetty, jotta Britax voi tarjota pienille entistäkin parempaa turvallisuutta. Tänä päivänä Britax Römer kehittävät ja valmisttavat lastenistuimia, rattaita ja polkupyöräistuimia. 90 % auto- ja polkupyöräistuimista on ”Made in Germany” tai ”Made in Britain”.

  Britax Römerille korkeimman turvallisuusstandardin säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää. Tästä syystä olemme he ovat ottaneet käyttöönsä uraauurtavan sisäisen dynaamisen testauksen, ja ylläpitävät kahta maailmanluokan autonistuimien laitosta Euroopassa. Vuonna 2017 käynnistettiin erään koko maailman nykyaikaisimmista ja teknisesti edistyneimmistä autojen lastenistuinten törmäystestikeskuksista.

  Jokainen ratasmalli testataan kattavasti erilaisissa ilmastoissa, lämpötiloissa, säätiloissa ja tieolosuhteissa; kitinä- ja jopa ”puraisu”-testeineen turvakaarelle. Lisäksi Britax Römer on asettanut tiukkoja rajoituksia yli 500 kemikaalille, antaen riippumattomien testauslaboratorioiden suorittaa testejä yleisten testauskäytäntöjemme mukaisesti, jotka kattavat kaikki lain mukaiset vaatimukset, kuten REACH-asetuksen.

 • Bugaboo

  Bugaboo

  Bugaboo -vailla vertaa!

  Pehmeää ajoa kaikenlaisissa maastoissa, helpot kasata, kevyet työntää. Bugaboo-rattaat ja lisätarvikkeet tarjoavat luotettavuutta sekä suojaa, joten olet valmiina mihin vain!

  Bugaboon tärkein tarkoitus on aina ollut ja tulee aina olemaan liikkumisen helppous! Jo vuodesta 1994 on Bugaboo saanut kunnian suunnitella mullistavia tuotteita, joiden kanssa voit tutkia ympäröivää maailmaa erehtymättömällä tyylillä ja lyömättömällä mukavuudella!

  Bugaboo vaunut soveltuvat kaikkiin lapsiperheiden tarpeisiin. 

 • Bumprider

  Bumprider

  90-luvun lopussa Bumprider sai idean kehittää kätevän seisomalaudan , jossa isompi lapsi voisi helposti matkustaa mukana.

  Bumprider tuotteet ovat suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa!

 • Capidi

  Capidi

  Capidi on ruotsalainen yhtiö joka valmistaa kodin turvatuotteita, jotka ovat samaan aikaan sekä älykkäitä että helposti ymmärrettäviä. Heidän tavoitteena on valmistaa tuotteita jotka helpottavat ihmisten elämää, samalla kun niissä on minimaalinen säteily sekä energiankulutus.

 • Carriwell

  Carriwell

  Carriwell on skandinaavinen yritys, joka on kehittänyt tukevia alusvaatteita raskauden ajaksi ja sen jälkeen, vuodesta 1996.

  Yhteistyössä kätilöiden sekä imetysasiantuntijoiden Carriwell on valmistanut käytännöllisiä alustavaatteita sekä tukivöitä.

 • Cherub Baby

  Cherub Baby

  Jokainen tahtoo omalle pienokaiselleen vain parasta. Cherub Baby valmistaa pieniä, mutta merkityksellisiä arkea helpottavia tarvikkeita. 

  Kaikki Cherub Babyn ruokailutuotteet ovat BPA-vapaita. 

  Cherub Babyn tuotesarja antaa hyvän startin elämään!

 • Citroganix

  Citroganix

  Citroganix on tuotesarja joka sisältää vain luonnollisista ainesosista valmistettuja vauvanhoitoon ja hygieniaan liittyviä tuotteita. Tuotteiden sisältämä Citroganix-ainesosa on 99,99% tehokas bakteereja vastaan.

 • Cybex

  Cybex

  Alun perin Saksasta lähtenyt Cybex keskittyy uniikkiin muotoiluun, tinkimättömään turvallisuuteen, sekä järkevään toiminallisuuteen.

 • Diono

  Diono

  1999 vuonna Seattlessa perustettu yritys, jonka käytännölliset lastentarvikkeet toimivat hyvin arjen menossa.

 • Elvie

  Elvie

  Elvie on yhtiö, jonka visiona on kehittää älykkäitä ratkaisuja todellisiin tarpeisiin, ja tähän liittyy myös naisten tukeminen tietyissä elämänvaiheissa. Tästä syystä Elvie hakee parhaat ratkaisut lääketieteen teknologiasta, tehden niistä käyttäjäystävällisiä kuluttajatuotteita. Elvie lanseeraakin uusia tuotteita naisten terveyden ja hyvinvoinnin tueksi - teknologiaa hyödyntäen.

 • Emma mallisto

  Emma mallisto

  Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.

 • Emmaljunga

  Emmaljunga

  Emmaljunga Barnvagnsfabrik on valmistanut lastenvaunuja samalla sijainnilla jo vuodesta 1925. Tehdas sijaitsee Emmaljungan kylässä etelä-Ruotsissa. Yrityksen perusajatuksena ovat ympäristön, alkuperän ja ruotsalaisen laadun vaaliminen. Turvallisuus, toimivuus ja pohjoismainen tyyli tekevät Emmaljungasta käsitteen lastenvaunujen maailmassa.

 • EmmaSafety

  EmmaSafety

  EmmaSafety-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenturvatuotteista, jotka ovat suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu EmmaSafety-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea laatikonsulkimista turvaportteihin.

 • ErgoPouch

  ErgoPouch

  ErgoPouch on australialainen tuotemerkki, joka sai alkunsa vuonna 2008 kun Alina Sack kamppaili poikansa nukkumisen kanssa. Ratkaisuksi näihin uniongelmiin hän kehitti ErgoPouch unipussin, joka toimi! Tämän jälkeen mallisto on laajentunut useammalla tuotteella, kuten kapalopussilla. ErgoPouch käyttää tuotteissaan luonnollisia, hengittäviä materiaaleja, jotka varmistavat lapselle mahdollisimman miellyttävät unet.

 • Everyday Baby
 • Ezpz

  Ezpz

  ezpz tuotteet ovat kehitetty lasten ruokinta-asiantuntijan kanssa, jotta taaperot ja pikkulapset saisivat astioista mahdollisimman hyvän tuen kehittääkseen suun terveyttä, ruokailutaitoja, ja puheeseen käytettäviä lihaksia.

 • Filibabba
 • Herobility

  Herobility

  Herobility AB on ruotsalainen yritys jolla on innovatiivisia tuotteita helpottamaan vauvojen ja vanhempien elämää. Herobility tarkoittaa vapaasti käännettynä "kuinka olla sankari", mikä viittaa siihen että kaikki vauvat ja vanhemmat ovat sankareita. Herobility AB on SmartShake AB: n sisaryhtiö, joka mullisti urheiluvälinemarkkinoita 90 maassa älykkäillä shaker-pulloillaan.Herobility lahjoittaa World Childhood Foundationille 5 ruotsin kruunua jokaisesta myydystä HeroBottle-tuttipullosta.

 • Horigen
 • Innogio
 • Julbo

  Julbo

  Julbo on vuonna 1888 perustettu ranskalainen yritys. Julbo on aina ollut johtava silmälasimerkki, joka valmistaa myös aurinko- ja suojalaseja.

 • Kids Concept

  Kids Concept

  Kids Concept on vuonna 2007 Ruotsissa perustettu yritys, jonka intohimona on luoda tuotteita joiden avulla lapset saavat olla lapsia. Leluilla pyritään luomaan lapsille turvallinen ja leikkisä kasvuympäristö, joka kannustaa ilonpitoon sekä leikkimään. Laatu, turvallisuus ja vastuu ovat Kids Conceptin ydinarvoja. Tuotteiden tulee olla kestäviä, ja ajattomia sekä ennen kaikkea turvallisia.

 • KidsMe

  KidsMe

  KidsMe tarjoaa käytännöllisiä ruokailutuotteita perheen pienimmille. Kokemusta yrityksellä on jo yli 30 vuoden takaa. KidsMe tuotesarjan innoittajana on ollut perustajien oma poika. 

  Tavoitteena on luoda turvallisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka edesauttavat vauvan kehitystä ja antavat lapsille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti itse ruokailuun ja saada iloa eri makujen löytymisestä.

 • Klippan

  Klippan

  Oy Klippan Ab:lla on 60 vuoden kokemus turvavöiden (1959) ja lastenistuinten (1967) valmistuksesta. Yritys sijaitsee Vantaan Hakkilassa. Kaikki Klippan tuotteet ovat valmistettu ja kehitetty Suomessa

  Klippanilla on Suomen ainoa testirata mikä antaa mahdollisuuden testata ja kehittää tuotteita. Testirata on ollut edellytyksenä jatkuvaan kehitystyöhön. Rata on myös ulkopuolisten ahkerassa käytössä. Klippan tekee mm. yhteistyötä teknologian tutkimuskeskuksen VTT:n kanssa.

  Tuotantokapasiteetti Vantaalla on noin 50 000 lastenturvaistuinta vuodessa. Suurin osa tuotannosta menee vientiin.

  Voimavarat ovat keskitetty KLIPPAN turvallisuustuotteisiin, jotka ovat suunnattu autoihin, työelämään, kotiin ja vapaa-aikaan, sekä asiakkaiden erikoistuotesovelluksiin ja testi- ja tuotekehitystarpeisiin.

  Yritykselle on myönnetty ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardin mukaiset laatusertifikaatit.

 • Lansinoh

  Lansinoh

  Lansinoh® tuoteperhe on ollut markkinoilla jo yli 30 vuotta. Yhtiön perustaja on Resheda Hagen, joka pisti liiketoiminnan alulle vuonna 1978 Portlandissa Oreganossa. Resheda oli imettävä äiti ja muutaman päivän jälkeen imetyksen aloittamisesta hänen nänninsä tulivat sietämättömän kipeiksi. Resheda ei löytänyt apua markkinoilla olevista voiteista / apuvälineistä, joten hän ajatteli luopua kokonaan imetyksestä. Häntä kuitenkin rohkaistiin jatkamaan ja kokeilemaan lanoliinia, mutta sitä ei ollut saatavilla apteekeissa eikä kaupoissa.

  Reshedan aviomies onnistui saamaan lanoliinia sairaalan apteekista. Resheda levitti lanoliinia nänneihin ja kipu helpotti välittömästi. Nännit paranivat muutaman päivän kuluessa ja Resheda pystyi jatkamaan imetystä. Resheda aloitti puhumaan puhtaan lanoliinin puolesta hoitokeinona kipeisiin nänneihin.

  Lansinoh® perustettiin vuonna 1984 ajatuksena tarjota imettäville äideille puhtaampi vaihtoehto kipeisiin ja haavautuneisiin nänneihin. Lansinoh® HPA® LANOLIINI on siitä lähtien parantanut ja suojannut kipeitä ja arkoja nännejä imetyksessä, nyt jo yli 30 vuoden ajan.

  Lansinoh® on sitoutunut auttamaan sinua kaikissa imetyksen haasteissa, niin että pystyt jatkamaan imetystä niin pitkään kuin haluat.

 • Lässig

  Lässig

  Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.

 • Lodger

  Lodger

  Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.

 • Lola ja Lykke

  Lola ja Lykke

  Lola&Lykke tarjoaa äideille uusia tapoja äitiyden eri osa-alueiden tueksi. Lisäksi yrityksessä kehitetään jatkuvasti ainutlaatuisia terveys- ja hyvinvointituotteita äideille sekä jaetaan hyödyllistä sisältöä ja asiantuntijoiden neuvoja äitien yksilölliseksi tueksi. Nimi Lola&Lykke viittaa vahvuuteen, naisvoimaan ja onnellisuuteen.

 • Love to Dream

  Love to Dream

  Love To Dream™ on maailmanlaajuisesti palkintoja voittaneiden kapalopussien, unipussien ja unipukujen valmistaja.

  Love to Dreamin tavoite on auttaa vauvoja ja taaperoita, sekä tietenkin vanhempia, saavuttamaan pidemmät ja paremmat unet. Innovaation ja vauvojen todellisen unirutiinin ymmärryksen kautta syntyi Love to Dreamin Kolme askelta parempaan uneen.

 • Lovi

  Lovi

  Lovi -tuotemerkin valikoimiin kuuluu laadukkaita vauvan hoitoon sekä äitiyteen liittyviä tuotteita.  Valikoimassa on mm. dynaamiset huvitutit, tuttipullot, pullonlämmittimet, liivinsuojat, rintapumput ja monentyyppiset mukit lapsen eri kehitysvaiheisiin.

 • MaxiCosi

  MaxiCosi

  Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.

 • Medela

  Medela

  Medela tuotesarja antaa hyvän aloituksen rintaruokintaan ja äidinmaidon pumppaukseen sekä säilömiseen.

  Ainun imetystä tukevat tuotteet tulevat sveitsiläiseltä Medelalta, jonka toiminta perustuu vahvaan tutkimustietoon äidinmaidon hyödyistä sekä yhteistyöhön terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa. Yrityksellä on toiminnassaan vahva sosiaalisen vastuun painotus.

 • Moonie

  Moonie

  Tässä on MOONIE, jonka olemme suunnitelleet tuotteeksi, jonka haluaisimme ostaa itse.

  MOONIE on kaunis ja yksinkertainen, koska uskomme, että hyvin suunniteltujen esineiden ympäröimillä lapsilla on esteettisyys ja herkkyys kauneudelle.

  Tavoitteenamme oli suunnitella humiseva lelu, joka rauhoittaa vauvoja ja saa heidät nukkumaan lempeillä luonnon äänillä.

  Meille oli tärkeää suunnitella Moonie paitsi tuotteeksi vastasyntyneille myös suureksi kumppaniksi vanhemmille lapsille.

  Olemme perheyritys ja valmistamme leluja Puolassa.

  Rakastamme MOONIE-pupua ja toivomme, että rakastat sitä myös!

  Michalina ja Mikołaj

 • Muu
 • Mylo
 • Nanny

  Nanny

  Vauvan jatkuva tarkkailu saattaa olla vanhemmille yllättävän stressaavaa. Ei ole mahdollisuutta levätä, koska energia kuluu vauvan tarkkailuun. Miksi suotta väsyttää itseänsä vauvan jatkuvalla vahtimisella, kun siihen on olemassa apuväline?  Nanny valvoo puolestanne - levänneenä vanhemmat jaksavat hoitaa vauvaa paremmin.

 • Nattou

  Nattou

  Jo vuodesta 1988 Nattou on valmistanut leikkimielisiä ja silmää miellyttäviä pehmoleluja. Nattou lelut ovat laadukkaasta, pehmeästä ja kestävästä materiaalista tehtyjä hurmaavia hahmoja. Kaikki valmistetaan määräysten mukaisesti ja tuotteet täyttävät Euroopan laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nattou sarjaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita ja hahmoja jotka linkittyvät Nattou laatuun. Näitä leluja myydään 35 maassa.

 • Nuby

  Nuby

  Nûby ™ -brändi kattaa ruokinnan, vieroituksen, rauhoittamisen, leikin, kylvyn ja lastenhoidon patentoidulla innovaatiolla.

  Nûby-tuotemerkkejä myydään yli 155 maassa ympäri maailmaa, ja miljoonat vauvat ja perheet ovat rakastaneet niitä viimeisten 35 vuoden ajan.

 • OK Baby

  OK Baby

  Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.

 • Oot niin ihana

  Oot niin ihana

  Oot niin ihana on rekisteröity tavaramerkki,

  jonka omistaa Ainoa Graphic Design.

  Oot niin ihana -vauvakirja on markkinoiden ainoa vauvakirja, joka koostuu säilytyslaatikosta, magneettisuljettavasta kansiosta sekä laadukkaista, paksuista irtosivuista. Kansiomallisen rakenteensa ansiosta sivuja on helppo siirtää tai lisätä juuri oman maun mukaan.

  Lisäksi Oot niin ihanan sisältö on suunniteltu niin, että se sopii kaikenlaisille perheille adoptioperheestä yksinhuoltajaan ja sateenkaariperheestä ydinperheeseen. Tämä ei ole vain mainoslause, vaan tämä on otettu huomioon vauvakirjan jokaisessa sivussa sekä kaikissa lisäosissa.

  Oot niin ihana -vauvakirja suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa niin pitkälti kuin se on vain mahdollista. Kaikki muut osat ovat suunniteltu ja painettu Suomessa ja ihana säilytyslaatikko tehdään Saksassa, sillä Suomesta ei vuosien etsimisen jälkeen löytynyt valmistajaa, joka olisi laatuvaatimuksia täyttävän laatikon pystynyt tekemään. Myös kansion valkoinen rengasmekanismi tulee Saksasta, sellaisia kun ei Suomessa valmisteta ollenkaan.

  Kaikki muut ihanat Oot niin ihana tuotteet tehdään alusta loppuun Suomessa. 

 • Owlet

  Owlet

  Owlet on yhdysvaltalainen tuotemerkki, jonka ovat perustaneet kaksi isää, jotka halusivat tekniikan avulla parantaa kodin turvallisuutta.

  Ensimmäinen Owlet tuote, Smart Sock, kehitettiin vuonna 2015. Sukka mittaa vauvan sydämen sykettä sekä happitasoa auttaen vanhempia vahtimaan vauvan hyvinvointia. Vuonna 2018 markkinoille tuotiin Owlet Cam, joka yhessä sukan kanssa antaa vanhemmille mahdollisuuden kuulla, nähdä ja tietää, että vauvalla on kaikki hyvin. 

 • Padwico

  Padwico

  Uudenaikainen, alhaisen säteilytason itkuhälytin.

 • Pearhead
 • Rotho

  Rotho

  Saksalanen Rotho Babydesing Ltd on suunnitellut ja valmistanut lastentarvikkeita jo yli 10 vuoden ajan.

  Rotho valikoimasta löytyvät kylyphuone ja WC-tarvikkeita, ruokailutuotteita sekä leluja.

  Kaikki tuotteet ovat suunniteltu käytännölisiksi ja toimiviksi.

 • Safety 1st

  Safety 1st

  Safety 1st  tuotevalikoimasta löydät kaikki kodin turvatarvikkeet sekä turvaportit oviaukkoihin sekä rappusten ylä- ja alapäähän.

 • SafetyMaker

  SafetyMaker

  SafetyMaker tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka paitsi lisäävät turvallisuutta ja näkyvyyttä, mutta ovat myös hauskoja käyttää. Huolimatta siitä, onko se näkyvä tai huomaamaton, SafetyMaker on saatavana monilla houkuttelevilla väreillä, jotka voidaan aina helposti integroida asuihin.

 • Simply Good

  Simply Good

  Ihanat pehmoiset imetys- ja tukityynyt. Herkullisissa väreissä löytyvät myös istuin- ja imetyssuojat!

 • Sindibaba

  Sindibaba

  Sindibaba valmistaa käsityönä erilaisia vauvan leluja sekä tarvikkeita. Sindibaban tuotteet ovat käsin virkattuja, neulottuja tai ommeltuja, ja ne ovat niin suloisia että lapset ihastuvat niihin taatusti. Tuotteet suunnitellaan Ranskassa ja Saksassa, ja ne ovat aina ainutlaatuisia - rakkaudella tehtyjä!

 • Sock Ons

  Sock Ons

  Sock Ons tuotteet on kehittänyt viiden pienen pojan äiti ja graafinen suunnitelija Kezi Levin. Tuotekehitys sai alkunsa kun Kezi kyllästyi etsimään sukkia, jotka vauvat olivat kiskoneet tai potkineet jaloistaan. Sen lisäksi, että sukkien etsimiseen ja niiden uudelleenpukemiseen menee aikaa, pikku jalat voivat myös kylmettyä. Jalkojen lämpimänä pitäminen on tärkeää, etteivät vauvat ja taaperot vilustu!

  Kezin kehittämät sukanpitimet – Sock Onsit ovat olleet menestys maailmalla heti alkumetreiltä.

  Pulmat eivät kuitenkaan loppuneet siihen, ja Kezi jatkoi kehitystyötä myös miden havaitsemiensa pulmien ratkaisemiseen ja tuloksena on Sock Ons tuoteperhe. Kezin hauskat ja käytännölliset ratkaisut ovat ilahduttaneet vanhempia ympäri maailman.

  Kezi on palkittu useilla kansainvälisillä palkinnoilla, muiden muassa: Winner of Innovation Award at Kind Und Jugend International Baby Show 2008 ja Winner of British Female Inventor Award 2008. Tuotteet puolestaan on palkittu useasti eri maiden vauvalehdissä ja saaneet vanhemmilta paljon kiitosta!

 • Sophie la Girafe

  Sophie la Girafe

  Yksinkertainen tarina kirahvista, joka syntyi 25. toukokuuta vuonna 1961, Pyhän Sofian päivänä.

  Sophie valmistetaan käsin Ranskan Rumillyssa, Ranskan alpeilla. Lelun valmistaminen 14 käsin tehtävän salaisen vaiheen avulla kestää noin kolme kuukautta. 

 • Spectra

  Spectra

  Spectra valmistaa laadukkaita, sairaalatason rintapumppuja kotikäyttöön. Tehokkaat Spectra-sähkörintapumput ovat miellyttäviä käyttää, ja niissä on huomioitu äitien erilaiset tarpeet. Siksi lukemattomat äidit ympäri maailman luottavat Spectran laatuun ja mukavuuteen!

 • Stokke

  Stokke

  Norjalainen Stokke on tunnettu lastentarvikealan laadukkaimmista tuotteistaan. Neljänkymmenen vuoden ajan Stokke on hyödyntänyt Skandinaavista muotoilua haastaen perinteisyyden kauniilla tuotteillaan jotka tuovat perheet yhteen.

 • Stonz
 • Teddykompaniet

  Teddykompaniet

  Me kaikki tarvitsemme ystävää. Ystävää, joka on aina läsnä. Joku, joka antaa turvallisuutta, kuuntelee ja lohduttaa. Lapselle pehmolelu voi antaa kaiken tämän.. ja vähän enemmän. Teddykompanietilla tiedetään, kuinka tärkeä pehmolelu voi olla lapsen elämässä.

  Teddykompaniet on suunnitellut ja valmistanut pehmoleluja yli 25 vuoden ajan. Liiketoiminta aloitettiin Båstadissa Etelä-Ruotsissa, ja sen idea oli valmistaa korkealaatuisia ja skandinaavisesti muotoiltuja nallekarhuja. Nykyään Teddykompaniet leluja myydään jo ympäri maailman. Mutta liiketoiminta, perusidea ja sydän pysyvät edelleen Båstadissa - inspiraation lähteellä. 

 • Tikiri

  Tikiri

  Käsityönä valmistetut, ympäristöystävälliset ja kestävistä materiaaleista valmistetut lelut. 

 • Tiny Love

  Tiny Love

  Tiny Love on vauvojen leluja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1991. Tiny Love on voittanut useita palkintoja maailmanlaajuisesti innovatiivisilla tuotteillaan. Tuotekehityksessä korostetaan vauvan kehityksen tukemista jo syntymästä saakka, ja samalla tuotetaan vanhemmille heidän arkeaan helpottavia ratkaisuja. Tiny Love® on brändi johon vanhemmat luottavat.

 • Tommee Tippee

  Tommee Tippee

  Miellyttävää vaipanvaihtoa, ei enää epämiellyttäviä hajuja kylpyhuoneessa!

 • Troll

  Troll

  Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.

 • Tula

  Tula

  Emotionaalista ja fyysistä hyvinvointia vanhemmille ja vauvoille. Palkitut ja suositut Tula kantoreput ovat viimeisteltyjä ja eivät vain vapauta kantajan käsiä vaan antavat myös mahdollisuuden iloita matkaamisesta. 

 • VaporEze

  VaporEze

  Power Industries on perheomisteinen yritys joka on valmistanut korkealaatuisia kodin- ja terveydenhoitotuotteita jo vuodesta 1992. Kuivahöyrystin Vaporizer on Vapor-Eze tuotemerkin kivijalka, ja jota on myyty Suomessa jo pitkään. Vapor-Eze tuotteet valmistetaan U.S.A:ssa.

 • Voksi

  Voksi

  Voksi tuotteiden valmistus alkoi yli 30 vuotta sitten käytännöllisten ja laadukkaiden tuotteiden valmistuksella. Tuotteiden tarkoitus on tehdä molempien, lasten sekä heidän vanhempiensa elämästä miellyttävää ja käytännöllistä.

  Voksilla on kattava valikoima tuotteita joiden perusraaka-aineet tulevat luonnon omista materiaaleista. Luonnon materiaalien tueksi Voksin jatkuva tuotekehitys etsii uusia ja innovatiivisia valmistustapoja ja materiaaleja. Luonnonmateriaalit ovat tuotteissa avain-asemassa; villa, untuva, höyhenet ja puuvilla on yhdistetty parhaan käyttäjäkokemuksen aikaansaamiseksi.

  Suunnittelu on Voksille tärkeää. Tuotteet on suunniteltu käytännöllisiksi, käyttäjäystävällisiksi ja ne näyttävät hyviltä. Koko 30-vuotisen historian ajan Voksin tuotteet ovat syntyneet toteuttamalla hyvät ideat neulan ja langan avulla. Tuotteiden ajatuksella luodut elegantit ja käytännölliset ratkaisut sekä yksityiskohdat ovat Voksille ylpeydenaihe. Kaikissa Voksin tuotteissa näkyy kokemuksen ja osaamisen yhdistyminen laadukkaisiin materiaaleihin.

 • Zazu