1

Britax 5Z ISOFIX-jalusta

279,00 €
Sisältää alv:n

Britax 5Z ISOFIX-jalusta

Britax 5Z jalustalla kiinnität Britax Baby-Safe 5Z  Baby-Safe iSize 3 ja Baby-Safe iSense kaukalot, että Dualfix 3 ja Dualfiz  iSense turvaistuimet autoosi.

Pidä kiirettä. Vain 7 kpl jäljellä.
Määrä

Britax 5Z ISOFIX-jalusta

Britax 5Z jalustalla asennat Britax Baby-Safe 5Z, Baby-Safe iSize 3 ja Baby Safe iSense kaukalot sekä Dualfix 3 ja Dualfix iSense turvaistuimet helposti ja tukevasti autosi Isofix-kiinnikkeisiin.

Tämä jalusta on varustettu Britaxin uusimmilla innovaatioilla. Jalustaan asennettu turvakaukalo ja istuin on käännettävissä 90/360 astetta. Näin lapsen asettaminen istuimeen ja vöiden säätäminen on helppoa. Telakkaan asennettua turvakaukaloa ja -istuinta voidaan lisäksi kallistaa niin, että lapsella on aina paras mahdollinen asento riippumatta autosi istuimen kulmasta. Tämä lisää turvallisuutta ja mukavuutta etenkin jos autossa on kaltevat penkit.

Lisäksi telakkaanostettavan asennetun Dualfix 3 istuimen voi kääntää selkä tai kasvot menosuuntaan. Suosittelemme kuitenkin selkä menosuuntaan matkustamista mahdollisimman pitkään 

Modulaarinen jalusta on käytössänne pitkään. Perinteisistä jalustoista poiketen, 5Z jalustaan on kaukalovaiheen jälkeen mahdollista hankkia Dualfix 3 turvaistuin. Näin jalustaa voi käyttää aina 105cm, eli noin lapsen neljään ikävuoteen asti. Telakan säädettävä rebound bar tuo 10%  lisää jalkatilaa lapselle matkustettaessa selkä menosuuntaan.

025196-

Lisätiedot

Hinta
180-300€

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Britax 5Z ISOFIX-jalusta
  • +
  • Britax Baby-safe 5Z2 Turvakaukalo - Midnight Grey
  • Yhteishinta: 558,00 €

Britax 5Z ISOFIX-jalusta

279,00 €