NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Britax KidFix2 R

Hinta verkkokaupassa: 229,00€ 149,00€ Veroton: 120,16€
Valmistaja:Britax
Tuotekoodi:1354625
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Britax KidFix 2 R väri:

Britax KidFix2 R

KIDFIX2 R on älykäs kaksi yhdessä -turvaistuin palkitusta KIDFIX-mallistosta. Se ei ole vain äärimmäisen joustava, vaan myös erittäin mukava pienille ja suurille, noin 3,5–12 vuotiaille matkustajille. V-muotoinen selkänoja kasvaa lapsesi kanssa ja tarjoaa runsaasti tilaa samalla kun se antaa suojaa. Suosittelemme, että korkeaselkäistä ja korottavaa istuinta käytetään mahdollisimman pitkään. KIDFIX2 R:n selkänojan voi kuitenkin poistaa, kun lapsi saavuttaa 135 cm:n pituuden, mikä lisää joustavuutta. Tämä antaa enemmän tilaa auton takaistuimelle uhraamatta optimaalista turvavyön sijoittumista SecureGuard-etutörmäyssuojan ja vyöpidikkeen ansiosta.

Aina mukava – KIDFIX2 R kasvaa lapsesi kanssa noin 3,5-vuotiaasta aina 12 vuoden ikään. V-muotoisen selkänojan ansiosta istuin tarjoaa mukavan asennon pienille lapsille ja runsaasti tilaa hartioiden alueella lasten kasvaessa, sillä se säätyy automaattisesti, kun muutat pääntuen korkeutta. Lisäksi voit poistaa selkänojan, kun lapsen pituus ylittää 135 cm. Kaikki tämä tekee matkan mukavaksi ja joustavaksi.

Aina turvassa liikkeellä: KIDFIX2 R:n korkeassa selkänojassa on pehmustetut sivutuet, joten lapsesi on aina suojattu mahdollisimman hyvin sivutörmäyksen sattuessa. Samanaikaisesti SecureGuard-etutörmäyssuoja sijoittaa lantiovyön optimaalisesti lantion luiden päälle ja vähentää lapsen vatsan alueen vammojen mahdollisuutta. Lisäksi vyösolki varmistaa, että ajoneuvon turvavyö pysyy oikeassa asennossa lapsen olkapään kohdalla, kun istuinta käytetään korottavana istuimena ilman selkänojaa. Näin voit ajaa turvallisin mielin.

Kaikki KIDFIX-turvaistuimet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu kokonaan Saksassa. Näin voimme suorittaa lukuisia testejä omissa törmäystestitiloissamme ja taata mahdollisimman korkean laadun. KIDFIX-istuimia ei testata kuitenkaan vain sisäisesti: KIDFIX-mallisto on EuroNCAP:n testatuimpia turvaistuimia. Tämä tarkoittaa, että niitä testataan säännöllisesti erinomaisin tuloksin – sekä selkänojalla että ilman – uusimmissa autoissa, joissa on uusimmat turvatekniikat. Britax Römer seuraa tarkasti autoteollisuuden kehitystä, jotta voimme mukauttaa tuotteitamme vastaavasti ja tehdä niistä entistä turvallisempia.

  • Asennus kasvot menosuuntaan 15 - 36 kg
  • Mitat (K x L x S) 67 – 85 x 48 x 39 cm
  • Paino 7kg
  • Irrotettava selkänoja
No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä