NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Britax Dualfix M I-size

Hinta verkkokaupassa: 599,00€ 499,00€ Veroton: 402,42€
Valmistaja:Britax Premium Line
Tuotekoodi:5555888667
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Britax Dualfix M I-Size väri:
Britax Dualfix M I-size

Tee jokaisesta päivästä erityinen

DUALFIX i-SIZE on kaikkein joustavin vaihtoehto lapsellesi – 4-vuotiaaksi (105 cm) saakka. Turvaistuin kääntyy 360 astetta, minkä ansiosta se on äärimmäisen mukava sekä vanhemmille että lapsille. Sitä voi käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan. Koska turvaistuin kääntyy sivusuunnassa auton avointa ovea kohti, lapsesi asettaminen turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on lastenleikkiä. Kun tämä kätevyys yhdistetään tyylikkääseen ja nykyaikaiseen malliin ja asiantuntemukseemme lasten liikenneturvallisuudesta – saat mielenrauhan jokaiselle matkallesi.

Lapsesi kasvaa elämänsä neljänä ensimmäisenä vuotena noin 52 cm. Tämä merkitsee sitä, että hän on kasvanut ulos 8 vaatekoosta siihen mennessä, kun hän täyttää neljä vuotta. DUALFIX i-SIZE mahdollistaa mukavuuden koko tälle ajalle. Turvaistuimessa on 12 kallistusasentoa sekä kasvot että selkä menosuuntaan.

OLE LUOTTAVAISIN MIELIN TURVALLISUUDEN SUHTEEN – JOKA PÄIVÄ
Lapsesi turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Tämän vuoksi emme tingi turvallisuudesta. Sisäiset standardimme ovat vaativampia kuin nykyinen standardi ECE R129 (i-Size). DUALFIX i-SIZE -turvaistuimessa on lukuisia innovatiivisia turvaominaisuuksia: esimerkiksi optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa erityisiä teräsrakenteita on asennettu turvaistuimen sisään, tai patentoitu Pivot Link ISOFIX -järjestelmämme. Tämä suojaa lastasi onnettomuustilanteessa, kohdistuupa isku edestä, sivulta tai takaa. Siihen voit luottaa.

Tuotemerkki: Britax
Asennussuunta: Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa: Isofix
Lapsen pituus: 61-105 CM
Säädettävä istuinkulma: Kyllä
Tukijalka sisältyy: Kyllä
Tuotteen mitat: 48x44x74 cm
Tuotteen paino: 15 kg
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (2)