NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Britax Baby-Safe I-size Coral Peach + Flexfix jalusta

Hinta verkkokaupassa: 399,00€ 299,00€ Veroton: 241,13€
Valmistaja:Britax Premium Line
Tuotekoodi:2001011569
Saatavuus:Varastossa

Britax Baby-Safe I-size Coral Peach + Flexfix jalusta

Tilaa kasvulle – soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti

Britax Baby-Safe I-size on suunniteltu noudattamaan uutta turvaistuinmääräystä ECE R129 (i-Size), ja se sopii vastasyntynesestä 15 kuukauden ikäseen saakka ( 83 cm). Turvakaukalossa on vastasyntyneelle tarkoitettu pienennintyyny, joka tuo lisätukea ja vaimentaa iskuvoimaa kolarin sattuessa. Pienennin voidaan poistaa ja pääntuen korkeutta voidaan säätää, mikä antaa tilaa lapsen kasvulle.

Lie-flat-teknologia
Tarjoaa vastasyntyneelle mukavamman ja ergonomisemman asennon. Patentoidun sisäänrakennetun kallistusmekanismin ansiosta makuuasennon kulmaa voi säätää lapsen pituuden mukaan. Asento vaihtuu automaattisesti kun pääntukea säädetään.Myös olkahihnat säätyvät automaattisesti oikealle korkeudelle  pääntukea säädettäessä.

Viisipistevaljaat
Viisipistevaljaat ovat turvallisin tapa kiinnittää lapsi turvaistuimeen, sillä ne pitävät lapsen turvallisesti ja varmasti istuimessa. Törmäystilanteessa valjaat jakavat törmäysvoiman viiden pisteen kesken: kaksi olkapäillä, kaksi lantion kohdalla ja yksi valjaiden kiinnityskohdassa lapsen jalkojen välissä. Tämä auttaa suojaamaan lastasi joka suunnasta tulevia törmäyksiä vastaan.

Hyväksytty käytettäväksi

  • jalustan kanssa, auton isofix-kinnikkeissä
  • auton turvavöillä

BRITAX BABY-SAFE I-SIZE FLEX BASE

Kaikkein ergonomisin ja silti turvallisin asento pikkuisellesi
 
Auton istuinten kulmat vaihtelevat autoittain. Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, alustan kulmaa voi säätää vauvallesi enemmän makuuasentoon säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE-alustan avulla. Tämän ansiosta vauvasi matkustusasento on kaikkein ergonomisin.

Hyödyllistä tietoa: BABY-SAFE² i-SIZE ja BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE saivat ADAC-testistä (ADAC Online 10/2018) luokituksen ”HYVÄ” ja arvosanan 1,7.

Autoissa, joissa on kallistetut istuimet, vauvan pää saattaa kallistua eteenpäin hänen ollessaan turvakaukalossa. Säädettävän BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE-alustan ansiosta alustan kulmaa voi säätää niin, että vauva on ergonomisessa ja enemmän makaavassa asennossa, jolloin hänen on mukavampi ja turvallisempi olla. Alusta on helppo säätää neljään eri asentoon vauvasi mukaan, ja siinä on myös kätevä osoitin, josta näkee, kun kulma on liian matala.

Kaikki Britax Römer -turvakaukalot sopivat kaikkiin Britax-rattaisiin CLICK & GO® -adaptereilla.

 

 

 

 

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (2)