NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Axkid Minikid 2

Hinta verkkokaupassa: 399,00€ 349,00€ Veroton: 281,45€
Valmistaja:Axkid
Tuotekoodi:0132214-20022
Saatavuus:Toimitusaika 2-3 viikkoa

Vaihtoehdot

* Axkid Minikid:
Axkid Minikid 2

Suuren kysynnän vuoksi ensimmäinen Black Friday erä on loppuunmyyty. Voit kuitenkin tilata tuotteen nyt tarjoushintaan. Toimitus tammikuun 2021 alussa.

Axkid Minikid-turvaistuin on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista turvallisuutta sekä pienille että hieman isommille lapsille. Axkid Minikid asennetaan aina selkä menosuuntaan, ja siinä on uusi, innovatiivinen ASIP-sivutörmäyssuoja (Axkid Side Impact Protection). ASIP-sivutörmäyssuojaa käytetään aina oven puolella.

Tämä turvaistuin on hyväksytty ECR R44.04 mukaisesti painoluokassa 0-25 kg (noin 125 cm tai 6 vuotta). Lisäksi istuin on saanut Plus-testihyväksynnän. Istuin asennetaan autoon auton oman turvavyön, sekä mukana tulevien alakiinnitysvöiden avulla. Minikid voidaan kallistaa viiteen eri asentoon säädettävän etutuen ansiosta, jotta lapselle löytyy mukava asento nukkumiseen.

Axkid Minikidin mukana tulee aina pienennystyyny jotta istuin olisi sopiva myös pienille, alle 2-vuotiaille lapsille. Tukityynyn voi poistaa käytöstä myöhemmin kun lapsi kasvaa. Tämä istuin ei kuitenkaan korvaa turvakaukaloa, vaan soveltuu parhaiten käyttöön kun lapsi osaa jo itse istua hieman.

 

Tuotemerkki: Axkid

 
Asennussuunta: Selkämenosuuntaan  
Kiinnitystapa: Vyökiinnitys  
Painoryhmä selkä menosuuntaan: 0-25kg  
Säädettävä istuinkulma: kyllä  
Tukijalka sisältyy: kyllä  
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44.04,Plus-testi  
No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (4)