NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Emma vauvakeinu Comfort BY020, Harmaa

Hinta verkkokaupassa: 169,00€ Veroton: 136,29€
Valmistaja:Emma
Tuotekoodi:0985791-05
Saatavuus:Varastossa

Emma vauvakeinu Comfort BY020, Harmaa

Emma Vauvakeinu Comfort on monipuolinen sähkötoiminen vauvakeinu, joka rauhoittaa lasta. Se sopii erityisen hyvin koliikkivaivoista kärsivän vauvan keinuttamiseen. Tässä keinussa on lisäksi irrotettava istuinosa, jota voidaan käyttää erikseen keinusitterinä vauvalle. Emma koliikkikeinu on suunniteltu vastasyntyneestä (min. 3kg) alkaen käytettäväksi, noin puolen vuoden ikään asti (max. 9 kg).

Emma Comfort-vauvakeinu keinuttaa lasta lempeästi, ja siinä on valittavana kolme eri nopeutta. Lisäksi keinussa on ajastintoiminto, jolloin voit asettaa keinun toimimaan 10, 20 tai 30 min kerrallaan. Emma vauvakeinu toimii mukana tulevalla verkkovirta-adapterilla, tai neljällä 1,5V C-paristolla (paristot eivät sisälly). Keinun musiikkitoiminto soittaa kahdeksan eri sävelmää tai luontoääntä, ja toiminnon äänenvoimakkuus on säädettävissä.

Emma Comfort-vauvakeinussa on mukana lelukaari, joka tarjoaa viihdykettä ja rauhoittavaa katseltavaa keinussa olevalle vauvalle. Istuinosan selkänoja on säädettävissä kahteen eri asentoon. Istuinosassa on säädettävät valjaat, sekä tyynyn vauvalle. Kun istuinosaa käytetään sitterinä lattialla, on siinä keinutoiminto, joka on myös lukittavissa.

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä