NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

HeroECO syöttölusikat 3kpl

Hinta verkkokaupassa: 9,90€ Veroton: 7,98€
Valmistaja:Herobility
Tuotekoodi:45879996
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* HeroECO väri:HeroECO syöttölusikat 3kpl

HeroECO on ruotsalaisen Herobilityn kehittämä uusi ekologisempi tuoteperhe joka pitää sisällään biomuovista valmistettuja ruokailutuotteita!

HeroECO syöttölusikat ovat muotoiltu siten, että lapsen syöttäminen on mahdollisimman mukavaa niiden avulla. Lusikat kaartuvat niin että niiden avulla on helppo kaapia ruoka lautaselta tai kulhosta. Pitkän varren avulla ne ulottuvat hyvin myös vauvanruokapurkkeihin. Lusikkaosa on pyöristetty ja muotoiltu sopivan kapeaksi että se sopii pienen lapsen suuhun. Pakkauksessa 3 syöttölusikkaa.

Materiaali: polylaktidi (PLA)

Herobilityn käyttämä biomuovi on PLA:ta, ja se on 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista eli maissitärkkelyksestä tehty materiaali. Polylaktidi on sekä bioperäinen, että biohajoava, mutta huomaa että se vaatii teollisen kompostoinnin. Biomuovin normaaliin ominaisuuksiin kuuluu hieman vaihteleva pinta, mutta tämä ns. marmorointi ei vaikuta tuotteen toimivuuteen tai hygieenisyyteen. Tuotteet kestävät mikroaaltouunin sekä astianpesukoneen, mutta eivät keittämistä (max. 90asteen lämpötila).

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (1)