NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

HeroECO Ruokailusetti

Hinta verkkokaupassa: 49,90€ Veroton: 40,24€
Valmistaja:Herobility
Tuotekoodi:06826011
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* HeroECO väri:


HeroECO Ruokailusetti

HeroECO on ruotsalaisen Herobilityn kehittämä uusi ekologisempi tuoteperhe joka pitää sisällään biomuovista valmistettuja ruokailutuotteita!

HeroECO ruokailusetti on täydellinen aloituspakkaus kiinteän ruoan aloittamiseen! Soveltuu erinomaisesti myös sormiruokailuun. HeroECO ruokailu-tarvikepakkaus pitää sisällään silikonisen alustan, biomuovista valmistetun lautasen ja syöttölusikan sekä ruokalapun. Ruokalapussa on ainutlaatuinen ominaisuus; se kiinnittyy magneetilla ruokailualustaan! Näin ruokailu sujuu siististi, ja ruokalapussa oleva murutasku kerää tippuvan ruoan talteen. Silikonialusta pysyy tiukasti pöydällä, ja siinä on imukuppi johon HeroECO-lautanen tarttuu kiinni, jolloin se pysyy napakasti aina paikallaan.

Materiaalit: syöttölusikka: polylaktidia (PLA), lautanen: polylaktidia (PLA), lautasen kansi: polyetyleeniä (PE), ruokailualusta: silikonia, ruokalappu: 70% polyesteria, 30% polyuretaania.

Herobilityn käyttämä biomuovi on PLA:ta, ja se on 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista eli maissitärkkelyksestä tehty materiaali. Polylaktidi on sekä bioperäinen, että biohajoava, mutta huomaa että se vaatii teollisen kompostoinnin. Biomuovin normaaliin ominaisuuksiin kuuluu hieman vaihteleva pinta, mutta tämä ns. marmorointi ei vaikuta tuotteen toimivuuteen tai hygieenisyyteen. PLA-tuotteet kestävät mikroaaltouunin sekä astianpesukoneen, mutta eivät keittämistä (max. 90asteen lämpötila).

 

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (1)