NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Lovi tuttipullo 250ml SUPER

Hinta verkkokaupassa: 11,00€ Veroton: 8,87€
Valmistaja:Lovi
Tuotekoodi:70070023
Saatavuus:Varastossa

Lovi tuttipullo 250ml SUPER

Lovi itsesteriloiva tuttipullo 250ml SUPER vent

Lovi itsesteriloivassa tuttipullossa on erikoismuotoiltu kupu, jonka ansiosta pullon voi steriloida myös mikroaaltouunissa. Kupuun kaadetaan hiukan vettä, pullon osat asetetaan kuvun sisään, kiinnitetään pulloon ja kokonaisuus mikroaaltouuniin. Pullo on steriloitu ja käyttövalmis hetkessä.

Lovi tuttipullon dynaaminen pullotutti on varustettu SUPER vent SYSTEM ratkaisulla, joka tehostaa pullotutin oikeankaltaista ilmankiertoa ja estää tutin painumista kasaan. 

Pullotutin rakenne perustuu patentoituun rakenteeseen. Tutin kärki on ohut ja joustaa laajentuen ja supistuen syövän vauvan imemisrytmin mukaan.

Tutin tukeva alaosa ohjaa lapsen suuta kieltä oikeaan asentoon kuten rintaruokinnassa. Tutti ohjaa lasta imemään aktiivisesti pulloruokinnan aikana, mikä edesauttaa suun ja purennan oikeanlaista kehittymistä.

Tutin sisärakenteen upotteet säätelevät maidon virtausta ja painetta (imitoiden rintaruokinnassa tapahtuvaa maitotiehyeen toimintaa).

Lovi tuttipullon muotoilu ohjaa pitämään pulloa kädessä oikeassa asennossa ruokinnan aikana. Näin pullo liikkuu hieman vauvan luonnollisen imemisrytmin- ja voimakkuuden mukaan. Tämä edesauttaa aktiivista ruokailua sekä tukee pullo- ja rintaruokinnan yhdistämistä.

Pakkaus sisältää:

  • Tuttipullon koko 250ml
  • itsesteriloiva lisäosa
  • 3kk+ pullotutti mukana
No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (1)