0

Tula Explore kantoreppu, Playdate Turkoosi

199,00 €
Sisältää alv:n

Monikäyttöinen kantoreppu Tula Explore, Playdate Turkoosi

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Tula Explore on monikäyttöinen kantoreppu, jonka avulla voit kantaa vauvaasi jopa 20 kg asti. Kantorepussa voit kantaa vauvaasi 3 eri asennossa: kasvot kantajaan, kasvot maailmaan, tai vauva selkäpuolella. Joka asennossa vauvallasi on ergonominen ja luonnollinen sammakkoasento, mikä tukee vauvasi terveellistä lantion ja selkärangan kehitystä. Kantorepussa kantaessa pysytte vauvasi kanssa lähekkäin, myöskin menossa ollessanne.

Tula kantoreppua säädetään vauvasi kasvun mukaan, vastasyntyneestä nuoreen taaperoon asti. Pehmustetut jalka-aukot sekä ergonominen M-asento pitävät vauvasi tyytyväisenä kantorepussa, turvallisessa ja terveellisessä asennossa lantiolle ja selkärangalle. Vauvasi mukavuutta lisäämässä on myös pehmustettu niskatukityyny, jonka voi säätää moneen asentoon, sekä irrotettava huppu, mikä tukee päätä päikkäreiden ajan, antaa auringonsuojaa kesäkuumilla, sekä tuo yksityisyyttä esimerkiksi imettäessä. Pehmeä ja kevyen tuntuinen puuvilla tuntuu ihanalta niin sinun kuin vauvasi ihoa vasten.

Sinun kantomukavuutesi takaa pehmustetut olkahihnat, mitkä luovat optimaalisen niska- ja olkatuen. Näitä pystyt säätämään helposti ja nopeasti, ja niiden avulla kantorepun saa sovitettua monille eri kokoisille kantajille. Leveä ja pehmustettu vyötärönauha jakaa painon tasaisesti. Vyötärönauhassa on lisäksi kätevä tasku, jossa voit säilyttää tärkeitä tavaroita kätesi ulottuvilla.

Kolme kantoasentoa: kasvot kantajaan, kasvot maailmaan, ja vauva selkäpuolella

Vastasyntyneestä nuoreen taaperoon asti

Repun paneeli säätyy leveyssuunnassa

Vauvalla luonnollinen ja ergonominen M-asento

Helppo käyttää ja säätää

Pehmustettu ja moneen asentoon säädettävä niskatukityyny

Irrotettava huppu tukemaan, suojaamaan, ja tuomaan yksityisyyttä

Huppua voi säätää neppareiden avulla

Pehmustetut jalka-aukot, säädettävissä söpöjen nappien avulla

Pehmustetut olkahihnat

Nopeat säätömahdollisuudet kantajan mukaan

Pehmeä ja leveä vyötärönauha jakaa painon tasaisesti

Iso tasku vyötärönauhassa

100% hengittävää & pehmeää puuvillaa

Konepestävä 30°-asteessa

Painoraja: 20 kg

Vastuullisesti suunniteltu ja huolella tehty kantoreppu on helppo pitää puhtaana. Luonnonmateriaalit hengittävät ihanasti ja koko kantorepun voi laittaa pesukoneeseen pesuun tarvittaessa. Raikkaat värit ja kuosit lisäävät iloa ja ilmettä kävellessäsi vauvasi kanssa.

Tula Explore kantoreppu on tunnistettu vauvan lonkkia tukevaksi M-asennossa Kansainvälisen Lonkkadysplasia Instituutin (IHDI) puolesta. Täydellinen vauvan luonnollista kehitystä varten.

0352000-2192

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
2kk
3 vuotta
4kk
6kk
9kk
12kk

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Tula Explore kantoreppu, Playdate Turkoosi
  • +
  • Babylonia Kantoliina Slen, Taupe Hiekka
  • +
  • Tula Explore kantoreppu, Play Keltainen
  • Yhteishinta: 473,00 €

Tula Explore kantoreppu,...

199,00 €