0

Lansinoh Compact Single sähkökäyttöinen rintapumppu

119,00 €
Sisältää alv:n

Lansinoh Compact Single sähkökäyttöinen rintapumppu

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Lansinoh Compact Single Rintapumppu on pienestä koostaan ja keveydestään huolimatta ihana tehopakkaus.

Pumppu on helppo sujauttaa laukkuun kun olet reissussa. 2-vaiheinen teknologia jäljittelee vauvan luontaista imuliikettä ja viisiportainen imutehon säätö maksimoi mukavuuden pumpatessa.

Lansinohin Compact Single Sähkökäyttöinen rintapumppu on ihanteellinen tämän päivän kiireiselle äidille. Ajatuksella suunniteltu pumppu on kevyt ja kompakti. Pumppua voidaan käyttää joko verkkovirralla tai varavirtalähteellä, joten se on kätevä ottaa mukaan myös reissuun.

Compact Single Pumppu on helppokäyttöinen, pumpussa on selkeät säätöpainikkeet ja LED näyttö, joka näyttää imutehon voimakkuuden.

Stimulointi ja imuvaihe

Vauva aloittaa imemisen nopealla imurytmillä, joka saa maidon herumaan. Maidon alkaessa virrata, vauva siirtyy hitaampaan ja tehokkaampaan imuun. Jäljitelläkseen tätä rytmiä, Lansinoh® Compact Rintapumpussa on nämä kaksi vaihetta – Stimulointi ja Imuvaihe.

Stimulointi on nopeampi pumppausrytmi, joka jäljittelee vauvan lyhyttä ja nopeaa imua, jolla maito alkaa virrata

Imuvaihe jäljittelee vauvan hitaampaa ja tehokkaampaa imua. Rintapumpussa on viisi tehoaluetta, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Kun pumppu laitetaan päälle stimulointivaihe käynnistyy. Pumppu siirtyy automaattisesti imuvaiheelle kahden minuutin jälkeen, mutta jos haluat siirtyä jo aikaisemmin, voit vain painaa nappia.

Pumpussa on automaattinen Power OFF toiminto; pumppu sammuu jos sitä ei käytetä 60 minuuttiin.

Lansinoh® Compact Single Rintapumppu tulee kahdella standardikokoisella (25mm) ComfortFit™ Silikoni Rintasuppilolla, jotka ovat hyvinmuotoutuvat rintaa vasten ja niissä on joustava reuna. Voit myös ostaa L-koon (30.5mm) ComfortFit™ rintasuppilon. Kysy lisätietoja ostopaikastasi tai meiltä.

Lansinoh® Compact Single Rintapumppuun voidaan laittaa Lansinoh® Rintamaidon säilytyspussi, jolloin pumppaaminen onnistuu suoraan pussiin, näin säästyy aikaa sekä vaivaa ja on hygienistä. Tämä on myös kätevää reissussa kun tilaa pulloille on vähän.

Pumppu on helppo sujauttaa laukkuun kun olet reissussa. 2-vaiheinen teknologia jäljittelee vauvan luontaista imuliikettä ja viisiportainen imutehon säätö maksimoi mukavuuden pumpatessa.

 • 5 Säädettävää imutehoa ja rytmiä, jotka jäljittelevät vauvan luontaista imuliikettä ja maksimoivat maidontuoton. Voit säätää imutehon voimakkuuden itsellesi miellyttäväksi.
 • Sisältää Comfortfit™ rintasuppilon, joka istuu hyvin rintaa vasten ja imu on tehokasta
 • Pieni ja kevyt. Pumppu toimii verkkovirralla ( adapteri mukana) sekä varavirtalähteellä (ei mukana)
 • Helppokäyttöinen ja vain vähän osia, joten kokoaminen onnistuu hetkessä
 • Sisältää NaturalWave® tuttipullon – voit yhdistää pullo- ja rintaruokinnan. NaturalWave® tutti auttaa vauvaa säilyttämään luonnollisen imuliikkeen
 • BPA and BPS Vapaa
 • Pumppaa, Säilytä, Syötä – yksi pullo pumppaukseen, säilytykseen ja syöttämiseen. Mukavaa ja helppoa (pullonkorkki säilytykseen & NaturalWave® tuttipullo sisältyvät pakkaukseen)
 • LED näyttö; tiedät tarkalleen mikä imuvaihe on meneillään, päivin ja öin
514108-

Lisätiedot

Ikäryhmä
Odotusaika
Hinta
100-200€

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

 • Lansinoh Compact Single sähkökäyttöinen rintapumppu
 • +
 • BabyMatex Raskaus- ja Imetystyyny Moon Muslin, Vaaleansininen
 • Yhteishinta: 178,00 €

Lansinoh Compact Single...

119,00 €