NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Potette Plus aloituspakkaus

Hinta verkkokaupassa: 42,65€ Veroton: 34,40€
Valmistaja:Potette Plus
Tuotekoodi:08161007366
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Potette väri:Potette Plus aloituspakkaus

POTETTE® Plus aloituspakkaus. Sisältää kaiken mitä tarvitset: matkapotta/WC-sovitin, uusi kokoontaittuva sisäosa ja 10 kpl 100% biohajoavia, kertakäyttöisiä hygieniapusseja. Ikäsuositus: 15kk+

POTETTE® Plus on ainut potta, jonka lapsesi tarvitsee! Lisäksi se helpottaa pienokaisesi kuivaksioppimista ja kodin ulkopuolella liikkumista.

POTETTE® Plus toimii tavallisena pottana, wc-sovittimena ja hygieenisenä matkapottana silloin kun tyhjennysmahdollisuutta ei ole.

Vaipaton vauva? Silikonista sisäosaa voidaan käyttää myös sellaisenaan vauvan vessahätäviestinnän apuvälineenä. Kokoontaittuvaa se kulkee helposti mukana hoitolaukussa.

Käyttöohje / matkapotta: käännä potan jalat renkaan alle. Paina jalan toista päätä kohti rengasta kunnes kuulet lukitusäänen. Tee samoin kaikkien neljän lukituspisteen osalta. Aseta hygieniapussi renkaan sisälle imutyyny ylöspäin. Laita pussin kahvat jalkojen ympäri.

Käyttöohje / WC-sovitin: käännä potan jalat renkaan sivuille. Aseta sovitin WC:n istuinrenkaan päälle, istuimen etuosaan. Käytön jälkeen taita jalat renkaan alle.

Käyttöohje / tavallinen potta: laita sisäosa matkapotan sisään niin, että korkeat reunat (joissa on aukot) ovat potan edessä ja takana. Halutessasi voit asettaa lenkit potan reunojen alle. Puhdistus: tyhjennä potta ja pese se saippuavedellä.

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä