0

Herobility Nokkamuki, Musta

10,00 €
Sisältää alv:n

Herobility Nokkamuki, Musta

Määrä

Herobility HeroSippy nokkamuki tekee lapsen itsenäisen juomisen opettelusta hauskaa! Supersuloinen HeroSippy nokkamuki sopii täydellisesti piknikille mukaan otettavaksi tai kotona käytettäväksi. Sen irrotettavat kahvat antavat ergonomisen otteen, joka sopii täydellisesti pienille käsille jotka opettelevat juomaan itse. Mukin pienet jalat ja häntä tekevät siitä tukevan kun sen asettaa pöydälle. Pehmeä juomanokka on hellävarainen ikenille ja pienille hampaille. Suloinen napakettu Felix on painettu mukin sivuun, ja leikkii piilosta kahvan takaa - täydellinen pelastus silloin kun tarvitaan hieman viihdykettä.

HeroSippy nokkamukin pohjassa on käytännölliset vedenpoistokanavat, joka varmistaa että likavesi valuu mukin päältä pois silloin kun mukia pestään astianpesukoneessa. Nokkamukin aukko on avara, joten sen täyttö ja puhdistus onnistuu helposti. Muotoilunsa ansiosta se soveltuu mainiosti myös välipalamukiksi.

Yhteensopiva Herobility säilytyspurkkien avulla, voit kiertää purkin mukin pohjaan ja kuljettaa näppärästi mukana pienet eväät kuten rusinat jne. Myös muut Herobility sarjan tuotteet ovat yhteensopivia, joten voit vaihdella osia HeroBottle, HeroSippy ja HeroStorage - tuotteiden välillä.

068200-02

Lisätiedot

Ikäryhmä
4kk
6kk
8kk
9kk
12kk
Hinta
0-10€

Tilausviitteet

Herobility Nokkamuki, Musta

10,00 €