0

Herobility Eco Muki, Pinkki

9,90 €
Sisältää alv:n

Herobility Eco Muki, Pinkki

Määrä

HeroECO on ruotsalaisen Herobilityn kehittämä uusi ekologisempi tuoteperhe joka pitää sisällään biomuovista valmistettuja ruokailutuotteita!

HeroECO juomamuki on kahvallinen nokkamuki, ja sitä voi käyttää myöhemmässä vaiheessa myös tavallisena juomamukina ilman kantta. Tämä edesauttaa siirtymää nokkamukista tavalliseen lasiin. Kevyt mutta kestävä HeroECO nokkamuki on valmistettu biomuovista. Siitä ei irtoa juomaan makuja tai hajuja, ja materiaali on täysin myrkytön. Nokkamuki on varustettu venttiilillä, joka estää juoman tahattoman läikkymisen.

Materiaali: mukiosa polylaktidia (PLA), kansi polyetyleeniä (PE), venttiili silikonia

Herobilityn käyttämä biomuovi on PLA:ta, ja se on 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista eli maissitärkkelyksestä tehty materiaali. Polylaktidi on sekä bioperäinen, että biohajoava, mutta huomaa että se vaatii teollisen kompostoinnin. Biomuovin normaaliin ominaisuuksiin kuuluu hieman vaihteleva pinta, mutta tämä ns. marmorointi ei vaikuta tuotteen toimivuuteen tai hygieenisyyteen. Tuotteet kestävät mikroaaltouunin sekä astianpesukoneen, mutta eivät keittämistä (max. 90asteen lämpötila).

068215-14

Lisätiedot

Ikäryhmä
6kk
8kk
9kk
12kk
Hinta
0-10€

Tilausviitteet

Herobility Eco Muki, Pinkki

9,90 €