NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Najell Omni kantoreppu

Hinta verkkokaupassa: 155,00€ Veroton: 125,00€
Valmistaja:Najell Omni
Tuotekoodi:90020009
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Najell Omni väri:


Najell Omni kantoreppu

 

Najell Omni on helppokäyttöinen kantoreppu, jota voidaan käyttää vastasyntyneestä alkaen, aina siihen saakka kunnes lapsi painaa 15 kg. Se on heti käyttövalmis vastasyntyneellä, ilman erillisiä lisäosia. Omnin avulla lasta voi kantaa sekä edessä että selässä. Käytettäessä kantajan rintapuolella, voi lapsi olla sekä kasvot kantajaan päin, että kantajasta poispäin.

Kun lapsi kasvaa ja voi istua selkä suorempana, otetaan käyttöön mukana tuleva, repun etupuolen taskussa sijaitseva istuintyyny. Tämän – sekä leveän lantiovyön - avulla lapsen paino jakautuu parhaalla mahdollisella tavalla, eikä kuormita kantajan selkää ja hartioita

 

Selkäpuolella käytettäessä Omni on suunniteltu siten, että lapsen voi asettaa reppuun kantajan etupuolella, jonka jälkeen reppu vain käännetään selkäpuolelle, ilman apukäsiä. Leveä lantiovyö on mukava, ja jakaa painon tasaisesti kantajan lantiolle. Omni on valmistettu turvallisista ja tarkoin testatuista materiaaleista, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

 

Floridan Orlandossa sijaitseva The International Hip Dysplasia Institute suositteleekin Najell Omnia turvallisena rintareppuna lapsen lantiolle. Omnissa vauvan selkä asettuu suositeltuun ergonomiseen C-asentoon, ja lantio sekä polvet niille lempeään M-asentoon ("sammakkoasento").

 

 

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä