NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Maxi-Cosi Mica 360 kääntyvä turvaistuin

Hinta verkkokaupassa: 579,00€ 499,00€ Veroton: 402,42€
Valmistaja:Maxi-cosi
Tuotekoodi:0248511-195101
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Maxi-Cosi Mica väri:Maxi-Cosi Mica 360 kääntyvä turvaistuin

Maxi-Cosi Mica tekee automatkustamisesta mukavaa ja helppoa, sillä turvaistuin kääntyy 360 astetta jalustassaan. Kääntötoiminnon ansiosta lapsen asettaminen turvaistuimeen käy helposti, kun istuimen saa käännettyä auton ovelle päin. Tämä turvaistuin soveltuu 0-4-vuotiaalle lapselle.

Maxi-Cosi Mica-turvaistuimessa lapsi matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan koko istuimen käyttöajan, eli lapsen pituuden ollessa 40-105cm. Lisäksi kääntötoiminto mahdollistaa sen, että istuinta voi käyttää tarvittaessa myös kasvot menosuuntaan lapsella jonka pituus on 76-105cm. Maxi-Cosi Mica kiinnitetään autoon helposti sekä turvallisesti Isofix-kiinnityksellä.

Maxi-Cosi Mica-turvaistuimessa on erillinen sisäosa joka on tarkoitettu käytettäväksi pienellä vauvalla. Vauvapehmusteen ansiosta Maxi-Cos Mica soveltuu jo ihan vastasyntyneelle (alkaen 40cm). Kun lapsi kasvaa, poistetaan vauvatuki käytöstä, jolloin istuimessa on enemmän tilaa kasvavalle taaperolle. Turvaistuimen ulkokuoressa on ilmanvaihtoaukot, jotta matkustusmukavuus ei kärsi kesäkuumalla.

Tuotemerkki: Maxi-Cosi
Asennussuunta: Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa: Isofix
Lapsen pituus: 40-105CM
Säädettävä istuinkulma: Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä