NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Maxi-Cosi Rock I-size + FamilyFix One jalusta

Hinta verkkokaupassa: 478,00€ 349,00€ Veroton: 281,45€
Valmistaja:Maxi-cosi
Tuotekoodi:02485556
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Maxi-Cosi Rock väri:Maxi-Cosi Rock I-size + FamilyFix One jalusta

Maxi-Cosi Rock-turvakaukalo tarjoaa suojaisan ja mukavan ympäristön vastasyntyneelle.

Se suojaa vauvaa tehokkaasti iskuja vaimentavien materiaalien ja korkeiden sivusuojien ansiosta. Uuden vauvapehmusteen ansiosta pieni vauva matkustaa kaukalossa mukavasti ja turvallisesti. Vauvapehmuste voidaan irrottaa kun lapsi kasvaa, jotta kaukaloon saadaan lisää tilaa. Vauvapehmustetta käytetään kun lapsi on 45-60 cm pitkä. Kaukalo soveltuu vauvalle aina 75 cm pituuteen asti (max. paino 12 kg).

Maxi-Cosin kaukalot ovat laajasti yhteensopivia eri vaunumerkkien kanssa, joten niiden käyttö on helppoa ja mukavaa myös auton ulkopuolella, kun napsautat vain kaukalon kiinni vaunun runkoon. 

Maxi-Cosi suosittelee Rock - kaukalon käyttöä yhdessä Familyfix One- jalustan kanssa, joka tarjoaa ISOFIX-kiinnityksen sekä erittäin kätevän autoon asennuksen. Jalusta sisältyy hintaan. Samaan jalustaan voidaan myöhemmin ostaa Pearl Pro - tai Pearl Smart turvaistuin, jossa lapsi matkustaa aina neljävuotiaaksi saakka.

Maxi-Cosi Rock on uuden i-Size standardin mukaan hyväksytty (yhdessä jalustan kanssa). Istuin voidaan kiinnittää autoon myös auton 3-pisteturvavöillä, mikäli jalustaa ei ole käytössä. Maxi-Cosi Rock on myös hyväksytty lentokonekäyttöön! Maxi-Cosi Rock turvakaukalossa on integroitu aurinkolippa!

 

Tuotemerkki: Maxi-Cosi
Asennussuunta: Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus: 0-12 kk
Kiinnitystapa: Isofix,Vyökiinnitys
Lapsen pituus: 45-75 CM
Tuotteen mitat: 44x67x56 cm
Tuotteen paino: 3,9 kg
Turvaistuimen asennusjalusta: Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size

Maxi-Cosi FamilyFix One jalusta 

Isofix-jalusta Maxi-Cosi Rock ja Pebble Plus-turvakaukaloille, sekä Pearl Smart i-Size ja Pearl One i-Size turvaistuimille. Helppokäyttöinen FamilyFix One i-Size asennusjalusta on saavuttanut erinomaiset testitulokset yhdessä Maxi-Cosi Rockin ja Pearl One i-Size:n kanssa. Jalusta kiinnitetään auton Isofix-ankkurointipisteisiin, ja tämän jälkeen turvakaukalo tai turvaistuin napsautetaan jalustaan kiinni. Helppo ja varma asennus varmistuu vielä ääni- sekä valoindikaattoreiden avulla.

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä