NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Maxi-Cosi Pearl Pro I-Size + FamilyFix One telakka

Hinta verkkokaupassa: 578,00€ 462,40€ Veroton: 372,90€

1 tai enemmän 462,40€
Valmistaja:Maxi-cosi
Tuotekoodi:02487973356
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Maxi-Cosi väri:Maxi-Cosi Pearl Pro I-Size + FamilyFix One telakka

Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size tarjoaa huippuluokan turvallisuutta selkä menosuuntaan aina 105cm asti.Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size-istuin kiinnitetään autoon  aina yhdessä jalustan kanssa (jalustat myydään erikseen), ja se on hyväksytty uusimman i-Size (R129) - standardin mukaan 67-105 cm pituiselle lapselle selkä menosuuntaan. Istuin voidaan myös tarvittaessa kääntää helposti kasvot menosuuntaan (84-105cm). 

Pearl Pro i-Size tarjoaa helppokäyttöisyyttä automaattivöillä, jotka pysyvät auki kun asetat lapsen istuimeen, eikä vöitä tarvitse enää etsiä lapsen alta. Istuimessa myös helppo yhdenkäden säätö valjaissa. Vöiden korkeus sekä pääntuki voidaan säätää erittäin helposti korkeussuunnassa lapsen kasvaessa. Isofix-kiinnitys takaa turvallisen ja nopean asennuksen, ja 2WayFix, FamilyFix One sekä 3wayFix jalustojen ääni- sekä valo-ilmaisimet kertovat että asennus on oikein. Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size tarjoaa lapselle erinomaista matkustusmukavuutta neljällä eri kallistusmahdollisuudella, kaikki asennot ovat käytettävissä kumpaankin suuntaan matkustaessa. Arjen helppoutta ja lapsen mukavuutta samassa ehdottomasti turvallisessa istuimessa!

Paketti sisältää asennukseen vaadittavan FamilyFix One jalustan.

Maxi-Cosi FamilyFix One jalusta:

Isofix-jalusta Maxi-Cosi Rock ja Pebble Plus-turvakaukaloille, sekä Pearl Smart i-Size ja Pearl One i-Size turvaistuimille. Helppokäyttöinen FamilyFix One i-Size asennusjalusta on saavuttanut erinomaiset testitulokset yhdessä Maxi-Cosi Rockin ja Pearl One i-Size:n kanssa. Jalusta kiinnitetään auton Isofix-ankkurointipisteisiin, ja tämän jälkeen turvakaukalo tai turvaistuin napsautetaan jalustaan kiinni. Helppo ja varma asennus varmistuu vielä ääni- sekä valoindikaattoreiden avulla.

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (2)