Paketti Bugaboo Ant, Alu runko - Grey Melange/Pink Melange

449,00 €
Sisältää alv:n

Paketti Bugaboo Ant, Alu runko - Grey Melange/Pink Melange

Pakkaus sisältää

Määrä
Tilaamme varastoon, toimitusaika 2-3 viikkoa

Parhaat asiat tulevat pienissä paketeissa. Tässä on Bugaboo Ant, Bugaboon kevyin ja kompaktein matkaratas, joka sopii niin kotimaan kuin ulkomaan matkailuun! Bugaboo Ant tekee matkaamisen lasten kanssa helpommaksi ja voit nauttia täysin rinnoin, minne ikinä matkaatkin. Bugaboo Ant sopii vastasyntyneelle ja isompi lapsi kulkee mukana kätevästi kiinnitettävällä seisomalaudalla (lisävaruste).

Sisäänrakennetun jousituksen ansioista liikkuminen on miellyttävää myös isomman lapsen kanssa. Bugaboo Ant liikkuu kevyesti ja sitä on helppo ohjata vain yhdellä kädellä. Ant on miellyttävä sekä matkustajalle että työntäjälle.

Bugaboo Ant matkarattaassa on käännettävä istuinosa, joka kallistuu myös täyteen makuuasentoon. Lapsen matkustaessa kasvot työntöjään päin, voidaan istuinosa kallistaa kolmeen eri asentoon, myös täysi makuuasento ja kasvot menosuuntaan kallistuu selkänoja kahteen eri asentoon. Selkänoja antaa tukea ja joustavuutta. Täyden makuuasennon lisäksi selkänoja on suunniteltu niin, että lapsen on helppo istua suorassa, parantaen näin ryhtiä ja lisää mukavuutta.

Bugaboo Ant painaa vain 7,2kg ollen näin kevyin Bugaboon ratas. Mitat kasattuna on vain 55 x 38 x 23cm, joten se menee käsimatkatavarana lentokoneessa (tarkista asia etukäteen aina lentoyhtiöltä). Vaikka Ant on todella kevyt, on se silti tukeva ja kestää lapsen painon aina 22kg saakka. Lisäksi tavarakorilla on 8kg painoraja.

Korkeussäädettävän työntöaisan ansiosta Ant sopii eri mittaisille työntäjille.

  • Kasattuna 55 x 38 x 23cm
  • Ratasta voidaan vetää perästä matkalaukun tapaan
  • Taaempaa tavakoria pystytään käyttämään, vaikka ratas on kasattuna
  • Käännettävä istuinosa
  • Renkaissa jousitus
  • Sopii vastasyntyneelle (käytettäessä Baby Cocoonia) aina 22kg saakka
  • Säädettävä työntöaisa
  • Takavarakorin painoraja yhteensä 8kg
100501

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
3 vuotta
6kk
12kk
16kk
Hinta
480-600€
Rattaan istuinosa käännettävissä
Kyllä
Vuodenaika
Kesäkausi
Talvikausi
Valmiiksi räätälöity paketti
Yhdistelmävaunu

Tilausviitteet

Paketti Bugaboo Ant, Alu...

449,00 €