NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

LullaMe tuudittava vauvanpatja

Hinta verkkokaupassa: 389,00€ Veroton: 313,71€
Valmistaja:LullaMe
Tuotekoodi:135465843513
Saatavuus:Varastossa

LullaMe tuudittava vauvanpatja

LullaMe-vauvanpatja heijaa vauvasi lempeästi uneen ylös-alas-liikkeellä. Liike muistuttaa vauvaa kohdun liikkeestä. Kun vauva nukkuu, vanhemmat voivat hengähtää hetken.

Patja auttaa vauvoja etenkin nukahtamistilanteessa sekä pidentämään lyhyitä päiväunia. Jos vauvasi on itkuisempi tai vaatii erilaista liikettä alkuun, voit ensin heijata vauvaa omassa kopassaan ja laskea sen jälkeen kopan patjalle, joka jatkaa heijaamista. Suosittelemme itkuisemmille vauvoille patjan lisäksi kapaloa ja valkoista kohinaa.

LullaMe-vauvanpatja tuudittaa vauvasi uneen. Jo kohdussa vauva nukkuu, kun äiti liikkuu. Patjan liike imitoi tätä pehmeää keinuntaa, turvallisesti vauvan omassa sängyssä.

LullaMe-vauvanpatjan avulla vauvaa ei tarvitse heijata vaan hän voi nukahtaa itse omassa sängyssään. Sinä voit levätä tai nauttia vain hiljaisuudesta.

Levännyt perhe on onnellinen perhe. Kun vauva nukkuu paremmin, sinä jaksat hymyillä ja ja leikkiä vauvan kanssa. Näin tuet parhaiten hänen kehitystään.

Vauvan turvallisuus on huomiotu patjassa monin tavoin. Vauva nukkuu hengittävän verkkokankaan päällä. Kangas päästää ilmaa läpi, vaikka vauva kääntyisi vatsalleen. Kaikki liikkuvat osat ovat vauvan ulottumattomissa. Koteloituun moottoriin tulee ainoastaan lelutasoista jännitettä. CE-merkattu.

  • Hygieninen patja ilman täytettä, säilyttää arvonsa seuraaville vauvoille
  • Vauvan alla ilmaa, parempi nukkumisturvallisuus
  • Verkkokangas mukailee vauvan pään muotoa ja tukee selkää
  • Tukeva runko, joka on sijoitettavissa vanhempien sängyn viereen ilman pinnasängyn laitaa
  • Pestävä, vaihdettava Ökö-tex luokan I-kangas
  • Koko 120x60cm

 

 

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           HyväLiittyvät tuotteet (1)