0

Herobility Eco Lautanen Jakaja, Pinkki

9,90 €
Sisältää alv:n

Herobility Eco Lautanen Jakaja, Pinkki

Määrä

HeroECO on ruotsalaisen Herobilityn kehittämä uusi ekologisempi tuoteperhe joka pitää sisällään biomuovista valmistettuja ruokailutuotteita!

Tässä HeroECO lautasessa on kolme osiota, joiden avulla eri ruoka-aineet on helppo erotella toisistaan. Erinomainen lautanen sormiruokailuun! Jakaja-lautasessa on myös kansi, jotta ruoantähteiden säilyttäminen jääkaapissa on helppoa. HeroECO lautaset voi pinota päällekkäin, jolloin ne vievät vähän tilaa kaapissa. Pohjassa oleva silikonirengas estää lautasen liukumisen pöydällä.

Materiaali: lautanen polylaktidi (PLA), kansi polypropyleeni (PP).

Herobilityn käyttämä biomuovi on PLA:ta, ja se on 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista eli maissitärkkelyksestä tehty materiaali. Polylaktidi on sekä bioperäinen, että biohajoava, mutta huomaa että se vaatii teollisen kompostoinnin. Biomuovin normaaliin ominaisuuksiin kuuluu hieman vaihteleva pinta, mutta tämä ns. marmorointi ei vaikuta tuotteen toimivuuteen tai hygieenisyyteen. Tuotteet kestävät mikroaaltouunin sekä astianpesukoneen, mutta eivät keittämistä (max. 90 asteen lämpötila).

068212-14

Lisätiedot

Ikäryhmä
2 vuotta
6kk
12kk
Hinta
0-10€

Tilausviitteet

Herobility Eco Lautanen...

9,90 €