1

Herobility Eco Kulho, Pinkki

9,90 €
Sisältää alv:n

Herobility Eco Kulho, Pinkki

Määrä

HeroECO on ruotsalaisen Herobilityn kehittämä uusi ekologisempi tuoteperhe joka pitää sisällään biomuovista valmistettuja ruokailutuotteita!

Tämä HeroECO kulho on täydellinen jugurtille, puurolle tai lähes mille tahansa muulle ruoalle. Korkeat reunat tekevät siitä käytännöllisen, ja lapsen syöttäminen käy mukavasti HeroECO syöttölusikoiden avulla. Kulhon mukana tulee kansi, jonka ansiosta ylimääräinen ruoka on helppo säilyttää jääkaapissa. HeroECO kulhot pinoutuvat sisäkkäin, joten ne vievät vähän tilaa kaapissa. Pohjassa oleva silikonirengas estää kulhon liukumisen pöydällä.

Materiaali: kulho polylaktidi (PLA), kansi polypropyleeni (PP).

Herobilityn käyttämä biomuovi on PLA:ta, ja se on 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista eli maissitärkkelyksestä tehty materiaali. Polylaktidi on sekä bioperäinen, että biohajoava, mutta huomaa että se vaatii teollisen kompostoinnin. Biomuovin normaaliin ominaisuuksiin kuuluu hieman vaihteleva pinta, mutta tämä ns. marmorointi ei vaikuta tuotteen toimivuuteen tai hygieenisyyteen. Tuotteet kestävät mikroaaltouunin sekä astianpesukoneen, mutta eivät keittämistä (max. 90asteen lämpötila).

068210-14

Lisätiedot

Ikäryhmä
2 vuotta
6kk
12kk
Hinta
0-10€

Tilausviitteet

Herobility Eco Kulho, Pinkki

9,90 €