NYT ILMAINEN TOIMITUS YLI 50 EURON TILAUKSISTA, KÄYTÄ HYÖDYKSESI !

Lässig Rolltop Backpack hoitoreppu

Hinta verkkokaupassa: 119,95€ Veroton: 96,73€
Valmistaja:Lässig
Tuotekoodi:061148-330
Saatavuus:Varastossa

Vaihtoehdot

* Lässig Rolltop:Lässig Rolltop Backpack hoitoreppu

Lässig Rolltop Backpack on valmistettu 100% kierrätetystä polyester-materiaalista. Se onkin täydellinen hoitoreppu sinulle joka arvostat hoitolaukun valinnassa vihreitä arvoja, selkeälinjaista ja pelkistettyä ulkoasua, sekä tilavaa sisäosiota.

Kestävästi valmistettu vegaaninen hoitoreppu tarjoaa joustavuutta rolltop-tyylisen aukkonsa ansiosta. Otit mukaan sitten paljon tai vähän, tämä reppu sopeutuu moneen tilanteeseen rullautuvan yläosan takia. Sisätiloihin on myös helppo pääsy koko pitkän sivun mittaisen vetoketjun ansiosta. Edessä on kosteudenpitävä tasku esimerkiksi vaipoille tai kosteuspyyhkeille.

Lässig Rolltop-reppu on varustettu lukuisilla käytännöllisillä tarvikkeilla vauvanhoitoon liittyen; vedenpitävä hoitoalusta, pullotermos, irrotettava ruokapurkinpidike, vaunukoukut sekä erillinen tasku pienille hoitotarvikkeille. Laukussa on myös paljon taskuja, joihin saat kaikki tarvikkeet hyvään järjestykseen, ja joista ne löytyvät helposti tarpeen tullen.

Lässig Rolltop Backpack on 100% kierrätettyä polyesteriä tekstiilibrändiltä Waste2Wear. Tämän valmistukseen tarvittiin 38 kierrätettyä PET-pulloa. Lässig teki tietoisen valinnan tehdä yhteistyötä tekstiilibrändi Waste2Wear:n kanssa. Tämä yritys on sitoutunut tuottamaan ympäristöystävällisiä materiaaleja käytetyistä, kierrätetyistä muovipulloista täysin sertifioidussa ja läpinäkyvässä arvoketjussa. Lisäksi heidän tavoitteena on käyttää valtamerten muovijätettä tai kerätä se ennen kuin se ensin laskeutuu sinne.

No Videos

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Huono           Hyvä