OUTLET - Axkid Modukid, Black + Axkid Modukid Base

299,00 €
548,00 €

Hinnan 548,00 € sijasta

Sisältää alv:n

Paketissa mukana Axkid Modukid, Black + Axkid Modukid Base

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.

Pakkaus sisältää

Määrä

Axkid Modukid, Black

Axkid Modukid-turvaistuin soveltuu lapsille, jotka ovat pituudeltaan 61-105 cm, aina 18 kg asti. Axkid Modukid-istuimessa lapsi matkustaa selkä menosuuntaan jopa neljään ikävuoteen asti. Istuimessa on kätevä 2-step asennus, sekä mukava lepoasennon säätömahdollisuus. Istuin voidaan asentaa joko pieneen tilaan tai siten, että lapselle jää runsaasti jalkatilaa.

Axkid Modukid on i-Size hyväksytty, ja se asennetaan autoon aina yhdessä Axkid Modukid Base-jalustan kanssa (tulee tässä paketissa mukana).

Axkid Modukid-istuimen mukana tulee erillinen irrotettava tyyny pieniä lapsia varten. Axkid Side Impact Protection antaa lisäsuojaa sivuttaisuunnassa.

Axkid Modukid Base

Axkid Modukid jalustan asennuksen 6 eri asentoa takaavat lapselle aina mukavan asennon. Voit valita kompaktin asennuksen, jolloin jalusta tulee tukevasti auton istuimen selkänojaa vasten tai hyvän jalkatilan mahdollistavan asennuksen isommalle lapselle. Asennusmahdollisuuksien vuoksi istuin sopii hyvin asennettavaksi niin isoihin kuin pieniin autoihin. Jalustan ISOFIX-kiinnikkeet voidaan asentaa 4 eri asentoon, joka mahdollistaa tukevan ja turvallisen asennuksen. ISOFIX-kiinnikkeet on varustettu erillisillä turvaindikaattoreilla ja tukijalka ääni-indikaattorilla, jotka ilmaisevat, että istuin on oikein asennettu.

0132410-OUTLET

Lisätiedot

Ikäryhmä
2 vuotta
3 vuotta
4 vuotta
6kk
8kk
9kk
12kk
16kk
Hinta
180-300€

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • OUTLET - Axkid Modukid, Black + Axkid Modukid Base
  • +
  • BeSafe Vauva Peili
  • +
  • OUTLET - Emma Tuttipullo Wideneck 250ml
  • Yhteishinta: 320,85 €
info One of these items can be chosen with different options  Näytä tarkemmat tiedot

OUTLET - Axkid Modukid,...

548,00 € 299,00 €