OUTLET - Ainu Mam Hammasharjasetti, Lajitelmatuote

6,44 €
9,90 €
Sisältää alv:n Alhaisin hinta viimeiseen 30 päivään ennen alennusta: 9,90 €

Ainu Mam Hammasharjasetti alk 6kk

Pidä kiirettä. Vain 6 kpl jäljellä.
Väri
Määrä

Mukaviin hammaspesuihin

Lapsen hampaiden pesu sujuu helposti oikean kokoisilla hammasharjoilla. Ainu MAM Learn to Brush Set sopii mukaviin yhteisiin hammaspesuhetkiin.

Ainu MAM Learn to Brush Set pakkauksen harjoista pienempi sopii hyvin lapsen käteen ja pidempi aikuiselle. Pehmeät ja paksut harjakset puhdistavat hellästi lapsen hampaat ja ikenet. Pieni harjasosa yltää helposti takahampaisiin asti. Pidemmän harjan muotoilu pitää huolen, ettei harja mene liian syvälle lapsen suuhun.

Vauvan suunhoito: ensimmäiset hampaat ja hampaidenpesu

Vaikka vastasyntyneen hampaita ei vielä näy, ovat niiden alut kuitenkin jo olemassa, odottamassa puhkeamistaan. On hyvä aloittaa hampaiden säännöllinen harjaus jo ennen ensimmäisen hampaan puhkeamista, mutta viimeistään ensimmäisen hampaan puhjettua. Vauvan suun terveys on tärkeää hengityksen, nielemisen, maistamisen, ”pureskelun”, ja myöhemmin puhumisen ja tuntemisen kannalta.

Karies-bakteerin tarttumisen välttämiseksi on tärkeää, ettei sylki siirry aikuisen suusta lapsen suuhun. Vauvan saadessa hampaita ikenissä tuntuu kutinaa, kirvelyä, paineen tunnetta ja syljen eritys lisääntyy. Nämä uudet tuntemukset saattavat ärsyttää vauvaa ja vauva tuntee tarvetta pureskella kaikkea, minkä suuhunsa saa. Onneksi on olemassa apuvälineitä, jotka on tarkoitettu ja suunniteltu helpottamaan hampaiden puhkeamiseen liittyvää tuskaisuutta. Yleensä hieman viileät purulelut tuovat erityistä helpotusta hampaiden puhkeamiseen.

Noin 9 kk iässä vauvat alkavat olla aika näppäriä käsistään; he osaavat pitää tavaroista hyvin kiinni ja ohjata käsiensä liikkeitä. Tämä tarkoittaa myös, että lapsi alkaa itse osata ja haluta pestä hampaitaan. Ei vielä täydellisesti ja aivan itsenäisesti, mutta autettuna. Vanhempien tehtävä onkin näyttää omilla säännöllisillä hammaspesutavoillaan hyvää esimerkkiä. Näin hampaiden pesusta muodostuu lapsellekin mieluisa rutiini, joka kestää läpi koko elämän.

Tuotteen ominaisuudet

  • Ergonomisesti muotoiltu varsi, riittävän pitkä aikuisen käteen
  • Auttaa hammastahnan annostelussa
  • Puruosalla voi puhdistaa kielen ja hieroa kutiavia ikeniä
  • Turvarengas, hammasharja ei mene liian syvälle lapsen suuhun
5100140-

Lisätiedot

Ikäryhmä
6kk
Hinta
0-10€

Tilausviitteet

EAN13
9001616108525

Usein ostettu yhdessä

  • OUTLET - Ainu Mam Hammasharjasetti, Lajitelmatuote
  • +
  • Emma Ruokailuvälineet
  • +
  • Baby Björn Pottatuoli, Harmaa
  • Yhteishinta: 43,34 €
info Yhdellä tuotteista on eri toimitusaika  Näytä tarkemmat tiedot

OUTLET - Ainu Mam...

9,90 € 6,44 €