Voksi Lämpöpussi Urban, Pine Green

219,00 €
279,00 €
Sisältää alv:n

Voksi Lämpöpussi Urban, Pine Green

Määrä

Norjassa suunniteltu Voksi Urban on uudenaikainen ja tyylikäs, kylmän talvikelin lämpöpussi lapselle. Sen valmistuksessa on käytetty huippuluokan luonnonmateriaaleja lapsesi hyvinvoinnin parhaaksi. Se tarjoaa hyvät ja lämpimät puitteet pienokaiselle - aina vastasyntyneestä alkaen, jopa reilu neljän vuoden ikään asti.

Pitkän käyttöiän Voksi Urban sopii käytettäväksi vaunussa, rattaissa tai vaikka pulkassa. Makuupussin kestävä nylonpinta pitää kosteuden ja tuulen varmasti loitolla. Pussin alaosan lämmin ja hengittävä täyte on 100 %:sta villaa, päällimmäisen osan ilmava täyte on untuvaa.

Voksi Urban-lämpöpussin ala- ja yläosa yhdistyvät vetoketjun avulla, ja lisäksi mukaan kuuluu pidempi yläosa, joka pidentää pussin käyttöikää huomattavasti. Pussin mukana tulee myös pieni pehmeä tyyny, joka on irrotettavissa. Voksi Urban Golden Yellow pussissa on tarralla avattava selkäosanpaneeli helpompaa valjaiden läpivientiä varten. Ja heijastin tereet pussin kansiosan saumoissa.

Alaosa on 100 %:sta villasta valmistettu. Sen puhdistamiseen soveltuu parhaiten pakastaminen ja tuuletus. Yläosan täyte on 80% ankan untuvaa ja 20% ankan höyheniä, ja se voidaan pestä pesukoneessa, 40 asteen hienopesuohjelmalla.

Pituus sisältä/ulkopuolelta 84/88 cm, jatkopalan kanssa 108/112 cm.

Voksi Urban toimitetaan hengittävässä säilytyslaukussa, joka suojaa pussia silloin kun sitä ei käytetä.

01813040-20088

Lisätiedot

Ikäryhmä
2 vuotta
3 vuotta
4 vuotta
6kk
9kk
12kk
Vuodenaika
Talvikausi

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Voksi Lämpöpussi Urban,...

279,00 € 219,00 €