0

Voksi Lämpöpussi Urban, Grey

279,00 €
Sisältää alv:n

Voksi Lämpöpussi Urban, Grey

Pidä kiirettä. Vain 1 kpl jäljellä.
Määrä

Norjassa suunniteltu Voksi Urban on uudenaikainen ja tyylikäs, kylmän talvikelin lämpöpussi lapselle. Sen valmistuksessa on käytetty huippuluokan luonnonmateriaaleja lapsesi hyvinvoinnin parhaaksi. Se tarjoaa hyvät ja lämpimät puitteet pienokaiselle - aina vastasyntyneestä alkaen, jopa kuuden vuoden ikään asti.


Pitkän käyttöiän Voksi Urban sopii käytettäväksi vaunussa, rattaissa tai vaikka pulkassa. Makuupussin kestävä nylonpinta pitää kosteuden ja tuulen varmasti loitolla. Pussin alaosan lämmin ja hengittävä täyte on 100 %:sta villaa, päällimmäisen osan ilmava täyte on untuvaa.


Voksi Urban-lämpöpussin ala- ja yläosa yhdistyvät vetoketjun avulla, ja lisäksi mukaan kuuluu pidempi yläosa, joka pidentää pussin käyttöikää huomattavasti. Voksi Urbanissa on valmiiksi tikatut kohdat, jotka voi leikata auki jotta niistä voi pujottaa läpi lastenrattaiden turvavaljaat. Mukana tulee myös helposti pestävä päänalunen.

Voksi Urban toimitetaan hengittävässä säilytyslaukussa, joka suojaa pussia silloin kun sitä ei käytetä. Alaosa on 100 %:sta villasta valmistettu. Sen puhdistamiseen soveltuu parhaiten pakastaminen ja tuuletus. Yläosan täyte on 90% untuvaa ja 10% höyhentä, ja se voidaan pestä pesukoneessa, 40 asteen hienopesuohjelmalla.

01813040-1981

Lisätiedot

Ikäryhmä
0kk
2 vuotta
2kk
3 vuotta
3kk
4 vuotta
4kk
5 vuotta
6 vuotta
6kk
8kk
12kk
16kk
Hinta
180-300€

Tilausviitteet

Usein ostettu yhdessä

  • Voksi Lämpöpussi Urban, Grey
  • +
  • Moonie Unipupu, Harmaa/vaaleanpunainen
  • Yhteishinta: 338,00 €

Voksi Lämpöpussi Urban, Grey

279,00 €