2

Voksi Lämpöpussi Urban, Golden Yellow

279,00 €
Sisältää alv:n

Voksi Lämpöpussi Urban, Golden Yellow

Pidä kiirettä. Vain 2 kpl jäljellä.
Määrä

Norjassa suunniteltu Voksi Urban on uudenaikainen ja tyylikäs, kylmän talvikelin lämpöpussi lapselle. Sen valmistuksessa on käytetty huippuluokan luonnonmateriaaleja lapsesi hyvinvoinnin parhaaksi. Se tarjoaa hyvät ja lämpimät puitteet pienokaiselle - aina vastasyntyneestä alkaen, jopa reilu neljän vuoden ikään asti.

Pitkän käyttöiän Voksi Urban sopii käytettäväksi vaunussa, rattaissa tai vaikka pulkassa. Makuupussin kestävä nylonpinta pitää kosteuden ja tuulen varmasti loitolla. Pussin alaosan lämmin ja hengittävä täyte on 100 %:sta villaa, päällimmäisen osan ilmava täyte on untuvaa.

Voksi Urban-lämpöpussin ala- ja yläosa yhdistyvät vetoketjun avulla, ja lisäksi mukaan kuuluu pidempi yläosa, joka pidentää pussin käyttöikää huomattavasti. Voksi Urbanissa on valmiiksi tikatut kohdat, jotka voi leikata auki jotta niistä voi pujottaa läpi lastenrattaiden turvavaljaat. Mukana tulee myös helposti pestävä päänalunen.

Alaosa on 100 %:sta villasta valmistettu. Sen puhdistamiseen soveltuu parhaiten pakastaminen ja tuuletus. Yläosan täyte on 80% ankan untuvaa ja 20% ankan höyheniä, ja se voidaan pestä pesukoneessa, 40 asteen hienopesuohjelmalla.

Pituus sisältä/ulkopuolelta 84/88 cm, jatkopalan kanssa 108/112 cm.

Voksi Urban toimitetaan hengittävässä säilytyslaukussa, joka suojaa pussia silloin kun sitä ei käytetä.

01813040-20086

Lisätiedot

Ikäryhmä
2 vuotta
3 vuotta
4 vuotta
6kk
9kk
12kk
Vuodenaika
Talvikausi

Tilausviitteet

Saatat pitää myös

Usein ostettu yhdessä

  • Voksi Lämpöpussi Urban, Golden Yellow
  • +
  • Voksi Lämpöpussi Urban, Grey
  • +
  • Voksi Lämpöpussi Urban, Black
  • Yhteishinta: 837,00 €

Voksi Lämpöpussi Urban,...

279,00 €